About

Saturday, March 2, 2013

.: 1.3.13 :.

As salam..

alaaaaaaa.... dah terlepas tarikh cun ni..
cantik tarikh hari Jumaat ni kan.. 1.3.13 ^_^

haih..apa ke mimpi bernew n3 seawal pagi gini.. ++12am..wuuu...
saja... dok godek2 blog..
ubah background.. ngee~

en abah bertugas, jap lagi balik la..
anak-anak dah lama lena dibuai mimpi..
si mama, dari tab bertukar ke lappy pulak..hehe~
bukak lappy puas sket, nak taip n3.. ^_^

mengisi masa je ni..
belum mengantuk... eh dah tertidur tadi waktu tidurkan anak..
sekali terjaga lapar ..
lepas makan tak lena pulak..

so, apalagi..
ada jerlah kerjanya..
godek2 blog.. ubah background..hee~

kenapa balloon pulak ni?
nak welcome to bulan mac..
mac adalah bulan besday mama dan abang arif.. ^_^
14 mama dan 16 arif.. lalala.. boleh la belah kek sama2x..
eh berangan je ada kek kan..hehe~

k, sikit je membebel ni..
kalau berdaya, boleh terus draft n3 untuk minggu depan..
banyakkkk stok n3 sebenarnya..
tinggal nak karang dan publish jer.. ^_^

k, selamat berhari mingguuu...
(upps ada ke orang baca blog ni ntah, lewat malam dah..haha..)

sekian ^_^

3 comments:

amy said...

adala hasss kami pun takleh tidoq ni ekekeke muak sebab baru lepas pekena burger hehehehe :)....anak buah kami pun birthday 11 March ni...has n arif pun March kan...Arif anak buah kami birthday july ni sebaya dgn arif has :)...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik juga background ni eina...
Ramai yg b'day bln 3 ni...termasuklah hubby lily... :)

Happy Weekend Eina...^^

Ibu Lala said...

Gappy baday eina..