About

Thursday, February 14, 2013

.: PSN 2 : eDisi PeNeroKa coMeL :.

As salam..

sambungan dari n3 pagi tadi..
sambung tempek2 jerlah lebih ni..
dah penat jenjalan bahagian Dunia Sains dan Teknologi..
singgah sebentar dekat bahagian Playground yang comel..
secomel namanya.. 'Peneroka Comel @ Little Explorers' ^_^
















menarik, tertarik dan menghiburkan buat anak2x..

silalah datang terjah.. tiket murah je haa.. ^_^

dah settle bahagian ni, naik ke tingkat atas pulak..
haih kalau diikutkan, penat jugak melayan kerenah anak2..
tapi bila lagi kan, dah sampai sini.. round jelah ..
itupun tak sempat round semua kawasan, penat tau...

next week sambung lagi hasil snap2x di PSN ni ye...

...to be continue.. ^_^

6 comments:

eima said...

mmg penat tambah waktu pi ari tu org ramai gile.... tak lalu wei

Nafira usof said...

sonok lah 2 badik tu main yer.. macam2 ade~

maria firdz said...

ni lau bawa Faiqah cnfirm xnk blik... hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

wow menariknye tempat ni....memang sesuailah bawa anak2 p tempat macam ni...tengok dua beradik tu pun happy jer..^^

~aYu~ said...

gi sini dah tgk dorg ni cam saintis muda je kan.. time kat playground tu la yg lama..

Ibu Lala said...

budak budak memang suka la tempat tempat cam ni kan...