About

Wednesday, February 20, 2013

.: phoTo stuDio - sambung teMpeK2x :.

As salam...

Sambung tempek2x piccas photo studio..
Voucher yg dibeli khas utk photoshoot gambar seorang anak dengan 3 persalinan baju..
rasa terkilan sebab beli 1 jer..
beli dah lama sangat.... bulan Oct 2011.. bulan Feb 2013 baru pergi buat PS tu..
terkilan sebab, terpaksa pilih antara abang atau adik..
pilih adik la sbb adik baby lagi..

tapi kesian jugak pada si abang..
masa si adik perPS tu.. dia  mengaco je..
mengaco si adik bergaya depan tu..
ada je dia nak menyelit..
kesian nengok abang...
nampak gaya dia macam nak masuk posing sama..
tapi apakan daya..
terma dan syaratnya gitu..
untuk seorang anak jer..

huu~ apapun ada dapat voucher percuma photoshoot sempena besday..
boleh guna untuk photoshoot si abang la nanti..
mac nanti.. ^_^

layan gambar..
9 keping je haa..
ada terselit gambar kami sefamili jugak..
boleh.... so, si abang takla sedih sangat..
ada gambarnya jugak..

dia teruja tau..
nanti tengok riak wajah suka dia.. ^_^














selekeh pulak pakai baju ni..
ingatkan baju untuk casual disediakan..
so, depends pada baju dari dioranglah..
sekali dia kata baju sendiri jer..
herm..belasah jelah dik.. mama tak prepare.. =P



kami, mamalieyna's family... serba merah ^_^

punya la banyak photoG tu snap..
sampai berpinau nak memilih 10 keping jer..
sekali dia bagitau, soft copy dia bagi 10 keping yang dah edit ni jer..
yang lelain kalau nak kena bayar RM50..haih..mahai ..
berkira pulak orang kedai ni..

voucher ni beli dgn harga RM49 + Rm10 sebab patut ia valid untuk 2 orang tambahan..
kena caj RM10 untuk tambahan 1 orang lagi..

apapun..puas hati jugak la..
kali pertama photoshoot sefamily macam ni..
puas hati ^_^..

selain PS ni, dapat free frame gambar saiz 8R dan gambarnye 8R sekeping..

Sekian~

12 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

Bestlah dpt amik gmbr sefamily..berseri2 serba merah..:-)

Nad MamaZN said...

Akak... Sweet sgt gmbr famili bawah tu
Happy famili
Cantek kak! :)

|| NaFiRaa || said...

alahaiii.. canteknyeee!
sweet sangat gambar 1 famili tuh..
kalo nak snap sendirik memang payah nak dapat gambar 1 famili yang cantek.. ade jer lah yang spoilkan gambar.

teringin nak PS jugak.. hehehehe

Nens Collection said...

bestnyerrr..dh okey harga tu..berpatutan plak tu..nens amek gambar ammar masa meniarap dh la sekeping pastu x bg softcopy..kalo nk kene beli..bangang je rs..lps ni x buat dh situ..

gambar sgt cantik!

Cho Zila said...

murahler tu.. dah ler dapat macam2 freenyertu...
kalau beli kupon memang kena bacam T&C dia banyak yang terselit di situ...
teringin gak nak bergambar sefamily..

Ismaliana Sulaiman said...

alahai..ntah kenapa jd sedih plak baca kisah si abg...lbh2 lagi tgk muka xcited dia bila dapat join sama (emo t'lbh la plak...mungkin sbb lia dapat bygkan mcmana abg kacau2 adik spanjang potoshoot tu...)

cantik gambar ina n family tu...blm frame besar2.. :)

Imah Dinor said...

comei toi hakeem ni..geram tgk si apek ni...wah ada gambar family lg...jeles ni..he...

Hanis Azla said...

mmg cantik semua gambar tu.. baby pun bukan main lagi pandai bergaya.. comel sungguh..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comelnye Akeem..sangat cantik gambar² ni semua...suka tengok..terutamanye gambar Family tu..So sweet..& Happy Family..^^

Ena said...

cantik

ok je hakeem pakai baju tu..

Murah ni sebenarnya..

Izan Ishak said...

cantiknya serba merah gitu eina n family.

~Siti Hajar~ said...

pic 2nd last tu cantik, nmpk ceria semua...

seminggu xterjah cni, mak kn kursus nok...huhu...jap nk cover blk...hehee