About

Friday, February 22, 2013

.: MaKan Roti :.

As salam..

Jumaat yang mulia..
masih di rumah hari ni, tak bekerja..
tapiiiiii.. kerja di rumah tak akan pernah habis..sentiasa ada..

cuti 4 hari, misi nak kemaskan bilik menjahit dan kemaskan buku-buku..
nak kemas bilik jahit sebabnya ada new gadget sudah tiba..
(gadget utk kerja menjahit laa..n3 berasingan nanti ceritanya~)
harapnya dapat settle...
anak tidur baru misi boleh dilaksana...
anak berjaga jangan harap la..
langsung misi ke mana, memekik je lebih si mama nantinya..
haruslah anak2x join sama.. haih! mana boleh.. lambat kerja~

berbalik pada tajuk n3, selingan je sebenarnya..
hobi si mama kan suka menyenap gambar anak2x..
apa je aktiviti anak, ada je nak di snapnya..
sudahnya, time makan roti pun jadi kerja..hehe~

layankan jer..
si anak dengan hobi mereka yang sama..
suka makan maaa.. =P

makan roti sambil tengok tv..
ada je gaya si adik tu..hehe~









bersilang2x kakinya..hee~
sekian ceritanya..^_^

p.s happy weekend, sebenarnya nak ngabihkan stok piccas lama, cerita cuti-cuti malaysia pun tak sempat nak abadikan disini lagi, belum edit gambo..alahai....

11 comments:

Izan Ishak said...

alolo... dua beradik ni khusyuk betul makan roti ye eina. geram tgk akeem tu!

samalah kat sini pun... semalam bukan main lagi makan roti sbb ummi baru keluarkan balik toaster. roti bakar sapu dgn peanut butter coklat... kemain laku betul!

Cho Zila said...

suka makan ok yang tak suka makantu tak bestnyer..

Nad MamaZN said...

Ada gaya hakeem tu
Hehe

RiEda96 said...

amboi, debab kaki si akeem.. rasa cam nak geget2 jer betisnya tu.. hahaha... mmm kerja umah mmg tak pnah habis.. saya pun sama.. huwaa...!!

Nafira usof said...

tomey sangat~
makan roti pon nampak sedap sangat~

amy said...

wah kemain akeem makan ade gaya tu hehehe :)

Nikmasura Nikmuhammad said...

Comelnyer hero 2 org tu..Salam kenal.new follower..

Sidratul Muntaha said...

kami tgh takde citer sbb bz keje n tak sihat
by next week barulah ade cite pasei bisnes kot?!
ahahaha
psl budak2 ni
takde yg bwk jln2
takdelah citernya

eB said...

len2 gayer... tapi 2-2 cute :)

Iela Fazielah said...

comey adik dok silang kaki

Imah Dinor said...

sua mkn roti ye...sama la dgn kakak n abg kat rmh ni...