About

Thursday, February 28, 2013

.: EcoPark : meneRoka aLam HaiWan :.

As salam..

lagiiiiiiii ceritanya di Bukit Merah LakeTown Resort..
(bertungkus lumus nak habiskan cerita CCM ni by this week kalau sempat..huu)

selepas saksinya AnimalShow di Ecopark ni..
kami terjah keseluruh kawasan Eco park..
melihat haiwan-haiwan basic yang selalu ada..
haiwan besar-besar macam gajah, zirafah, harimau dll beberapa lagi tak ada la..

walaupun nampak kawasan tak luas mana
tapi cara susunan tu, boleh menempatkan banyak jugak haiwan kat sini 
apapun... anak-anak happy.. dan teruja ...

as usual.. snap itu harus.. hee~


si adik yang berani..si abang dah nyorok jauh2x.. apa daa.. adik siap nak pijak lagi kaki haiwan ni.. lupa pulak, apa nama dia..hee~
tak sempat snap semua haiwan pun, mana yang rasa nak snap jer..
bukan pro ambil gambar pun, main asal boleh je..hehe..





merak kayangan..hehe~







okeh, dah habis.. balik bilik lah...
nak rehat plak rasa..

dapat landing atas katil Hotel kena aircord sedap tuu...
hehe~

cerita belum habis kat Ecopark ni.. 
ada lagi pass untuk naik SkyCycle or Chairlift.. next n3 pulak.. ^_^

..to be continue....

7 comments:

Nad MamaZN said...

Menarik jugak tmpt ni ek

~Siti Hajar~ said...

Km klu p bkt merah xpnh msk cni, sllu main kat tmn waterpark tu jelah, sbb km xstay kan, xleh la nk terjah merata2 takut anak xpuas mandi...huhu

Masya said...

tak pernah sampai.. teruja pulak baca entry² kak ina ni...

Sidratul Muntaha said...

yang kami nmpk tdi mcm landak dgn memerang
tpi bab letak ayam tu
cengkelat la plak rasanya

eima said...

ai tak pi pun ari tu .... tak terupdate lagi jalan2 pi sana ari tu ...

syok kan tgk hewan tp kena make sure tak bau yg tak diingini la ... heheh

Nafira usof said...

anak2 mesti sonok kalo dapat tengok haiwan kan~

Imah Dinor said...

best kn...tgh krj pg curi2 masa nak tgk n3 ni...nnt cuti2 leh layan puas2...