About

Monday, February 4, 2013

.: aDik terbaNg tiNggi, aBanG berlaRi-LaRi :.

Salam Hari Isnin...

salam permulaan minggu..
tak sabar menanti hujung minggu ni..
next week adalah cuti yang panjang..yeaa!

apa perancangan ?
hehe.. ada program best.. salah satunya balik kampung..
satu lagi............... nantilah cerita.. sekembalinya dari cuti panjang tu nanti.. ^_^

kampung mana?..haruslah kampung mama pulak.. Sik, Kedah, Jelapang Padi..
terasa memanggil-manggil sawah padi terbentang luas..hee~
rindu mak haruslah... lama tak jumpa mak...huu~

moga perancangan berjalan lancar..In Shaa Allah...

layan gambar ni..
si adik terbang tinggi.. si abang berlari-lari...hehe~


abang arif kata adik terbang bila tengok gambar ni.. ^_^


suke betul di adik dilambung-lambung gitu.. terkekek-kekek ketawa... gayat?..tidak........
si abang pulak, berlari-lari riang..
ini piccas balance jalan-jalan ke Taman Bukit Jalil hari tu.. ^_^



anak-anak happy..mak pak pun teruja sama ~

p/s selamat bertugas !


8 comments:

wan nurul hezrina abd halim said...

manyak syokkk hakim kena lambung ngan mama=)si abang tersenyum puas berlari=)

Nad MamaZN said...

Seriau saya tgk hakeem, hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..kemain sonok adik kena lambung..hehe..abang pun happy berlari²...senang hati bila tengok anak² happy kan..^^

~aYu~ said...

cantik2 pic.. tula cuti CNY taktau lagi nak gi mana ni..

mama ila said...

hihihi..tinggiiiiii nya dia terbang...hihihi...seriau tgk =)

~Siti Hajar~ said...

Ada camera best syok la capture gini kan, aksi lambung2 tu yg mahal tuh...

Seriau la tgk eina lambung hakeem gitu...hehe...

eima said...

kang jgn jd isu sindrom goncang anak sudah.... hehehe
kite ok je org diluar sana tu

Nafira usof said...

alahaiii.. suka tengok pic anak2 riang ria cam nih.. sejuk hati tengok dorang gembira kan~