About

Wednesday, January 2, 2013

.: WW : MooD poSing si Abang, si Adik? :.

As salam..

si abang dan si adik baru lepas mandi...
mood abang, nak posing..
mood adik... nangis lorrr.. sebab mama rampas berus gigi kat tangan dia..hee~
memanjang nak memberus gigi, basah habis baju tu.. eeii...

dah kasi pegang semula, still mood tak baik..hee~














size baju : si abang saiz 7 tahun (umur sebenar 3 tahun++)
                si adik saiz 2 tahun (umur sebenar 1 tahun)

p.s suka tengok mereka sedondon ^_^               

11 comments:

inazamri said...

cian adik tp adik nangis nampak comel.cantik baju anak2 tu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sweet jer dua beradik ni pakai baju sedondon...
Adik betul² jaga gigi..tu yg nak berus gigi jer tu.. :)

Anje Mamy Balqis said...

terbalik plak dgn balqis

baju size 3 tahun - umur 6 tahun...

Nens Collection said...

si abg mcm si ammar jugak kak..bj mesti saiz 4 5 6 tahun..umur br nk masuk 3 tahun..besar bulatt dan comel mcm si abg jugak..hehe

Nad @ MamaZN said...

Sama2 boys senang nak sedondon kn kak? Cam kami, huhu! Susah!

Aisyah Husaini said...

mama..sangat cantik baju tido tu : ) berkenan pulak : )

ieda said...

alahai comelnya dua2 beradik ni

abg 3 thn lbh dh pakai bj size umur 7 tahun ye

~Siti Hajar~ said...

Km pun suka bg anak sedondon, mmg wajib setiap thn ada baju sedondon, bkn pe hilang senang carik...wakakakakaka

Sedihnyer tgh di adik...huhu

Izan Ishak said...

sukanya tgk anak2 eina pakai sedondon camtu. comel3!!!

Lily@MamaZaraZareef said...

mmg comel sgt diorang sedondon..saya ada satu zaman aritu rajin sgt sedondonkan zara ngan zareef..skang lama tk shoppingkan baju sama sbb si kakak dah cerewet sket tang baju die..wuwuwuwu

Sidratul Muntaha said...

size ariff sma dgn aqil kot?!
tpi lebo aqil rasanya..
baju semem nak beso2..
jeuh - jenuh mencari.