Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Wednesday, January 30, 2013

.: WW : daH tua =P :.

As salam..
.... bukan dah tua la..
dah besar... tak muat...heeee~


p/s tak sesuai la kalau abang naik.. ngee~tapi abang pandai tekan minyak, masuk gear sendiri.. kalau adik, kita yang kena control pakai remote.. ^_^

12 comments:

Nad MamaZN said...

Pasni abg long jek.jdk.drebar mama ke mane2
Abh dh bleh rehat dok sblh heheheh

♥cikmOt♥ said...

kalu kat umah tu, si abam suka nak cuba cuba naik push car si adik...geram betul...dah la dia tu besar...huwaaa

Izan Ishak said...

hikhik... maksudnya mama kena belikan lagi satu kete yg besar punya utk abg long pulak!

Masya said...

lah ni bukan kereta adik ke.. mesti berebut dgn adikkan nak main..

eima said...

abg long kan bdn semakin mantap dah ... mmg la dah tak muat

~~*Lady Salwa*~~ said...

dah besar pun si abang long nih... sekejap je kan masa berlalu...

wan nurul hezrina abd halim said...

pon pon tumpang lalu..hehe muat lagi2..

nieda said...

Alolo kejap aje dh x muat

ch@ said...

abang long nak try juga mama. hihiks.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

dah besar dah abg long...mama kena belikan satu lagi utk abg long...^^

Imah Dinor said...

tua sblm usia...xla ayip yg sihat d samping mama yg sihat tuk baby baru ke....

LYAfrina said...

abg long nk kete lg besar la tu

Related Posts with Thumbnails