About

Thursday, January 10, 2013

.: TaMu bLoGger Itu .. ^_^ :.

As salam..

sambung semula cerita tergantung pagi tadi..hee~
alaa..mesti semua kenal kan. blogger tu.. Nad la.. siapa lagi..hee~

ada jemput beberapa blogger, tapi tak ada jodoh nak jumpa kali ni..
dan ada yang termiss pulak nak menjemput..huu~ so sorry..

takpe ada rezeki .. In Sha Allah..bersua lagi kita nanti kan..
k, back to the tittle..

berjumpa kali ke-2 di rumah mama ^_^
kali pertama jumpa memasing tengah preggy,
kali ni jumpa, memasing anak dah setahun..
Nad, makin cumels.. dulu pembawakan budak kan..
muka nampak lain sket, skrg, makin gebu ..hehe~
serius tau..

Abang Zack maintain, lemah lembut bercakap..
itu ini ditanya..hee~ peramah, pelat macam arif ^_^
memang ngam la kalau berkawan depa dua tu..

Nayli, diam sket masa datang tu..
mood baru bangun tidur kot.. ^_^
badan semangat, mmg jauh beza dgn akeem tu, akeem semangat tang pipi ja..hehe~

apapun happy dapat berjumpa kali ke-2, harap ada jodoh jumpa lagi..
tak dapat entertain lebih2x, almaklum..
sorang kakitangan nak tengokkan juadah cukup ke tak..
perlu topup ke tak..hu~

Thanks Nad sudi datang lagi........... ^_^

aduii tengah nak topup laksa boleh stop kejap nak bergambar, sbb nmpk photoG lalu..hee~

sampai ke bilik bawak kawan ^_^..arif tak sudah2x usung hadiah adik yg tu..berkenan sungguh dia..

sblm Nad balik, ajak bergambar lagi.. alolo..budak kecik berdua tu, memasing buat muka ^_^

lagi... aduhai, terangkat pulak tudung..huk~
dan... hadiah dari Nad.. thanks sesangat.. besday boy dapat present, si abang pun dapat jugak..
untung si abang.......... ^_^

baju ngam2x di badan si abang..
si adik longgar lagi..tapi dah boleh pakai dah..
thank bebanyak Nad..


p/s Nad..maaf ye kalau ada terlebih terkurang..maklum, tuan rumah ni kalut sket..hehe~ jgn serik datang lagi, kalau ada jemputan ye..hehe~

Sekian... ^_^

10 comments:

Nad @ MamaZN said...

Kakkkk...gebu tu means gemukksss ke? Kikikkiki...
Makin berisi ek saya? Haha!
Sukeee sgt gmbr bwh skali tu..
Anak2 pun beri kerjasama hehe

Kak, entry kita sama la utk arini :)

Lynn Hamzah said...

seronoknya dapat jumpa kawan-kawan blogger...

mummy_ayu said...

ooo..Nad dtg....seronok nya dpt gather2 ngan kengkawan alam maya..kita nie bila la nak gather2 kan? harap one day nanti..

Masya said...

seronoknya dapat jumpe kawan bloggerkan.. dr alam maya mesra ke realiti... mesti sedap laksa kak eina masak..

♥cikmOt♥ said...

ha, dah boleh berbesan ni...hehehe

Nens Collection said...

sonoknyer leh gather2 ngn kawan alam maya..best2!..bila nk jupe mamaliena jgak ni..hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

alalalala..tomey2nye hakeem n nayli!! nway, happy belated bday to hakeem..mcm termiss wish je..huhu

Nia said...

Happy belated birthday untuk Hakeem :)

mek da ©™ said...

hb utk akeem heee

LYAfrina said...

waa..bestnyer dah jumpa nad...
best duk KL..sbb ramai blogger duk sana n senang nk bjumpa kan