About

Thursday, January 31, 2013

.: poSing tiMe : veRsi maKpaK & aNak2x :.

As salam...

..sambungan dari n3 pagi tadi.. kekunun outdoor photoshoot lah ni ye..
heheh... snap-snap biasa ajer..
katanya nak keluar jenjalan kan tetiba boleh pulak singgah berphotoshoot bagai ..ihiks..

layan jerlah..bukan selalu =P.. ini versi mak dan anak-anaknye dulu ye..
versi anak-anak sendirian di n3 berasingan lah.. banyak benoo nak upload..huu~

*maaf lah ye, kali ni si mama, banyak kali interframe..ngee~saja kasi nampak beza sket, si mama semasa ber'anak' 2.. nanti dah ber'anak' 3 taktau macamana pulak gaya...haha..

mak happy..anak?..hehe.. adik akeem buat muka, sbb tak puas hati mama dukung..dia nak jalan laa..

see..berkerut kening =P

iyo yo 'o jer.. =P

yeaa dah lepas bebas.. suka si adik..

sebelum keluar rumah, gaya-gaya macam nak hujan, tapi tak jadi..

si abang yg happy bebeno..

gaya bebas =P

mama dan anak-anak ^_^

dah sampai......playtime !

posing dulu..hee~ mama pun naik sama..ngee~

tinggi jugak..hermm..

si adik tak bagi kerjasama, dgn abang jerlah..

si abah interframe juge... ^_^

pic kat bawah ni versi dah nak balik dah pun..
si abang dah takde mood..
ajak balik..huu~

kalau ikutkan Taman Bukit Jalil ni..
banyak lagi tempat cantik dan menarik nak berphotoshoot..
ada replika rumah-rumah antarabangsa.. memang cun kalau bergambar kat situ..

tapi kami silap masuk pintu utama... kalau masuk ikut pintu kedua.. lebih dekat kalau nak ke situ..
kalau masuk dari pintu utama, memang jauh la nak menapak..
mama memang surrender la.. dengan kasut tinggi gitu..
dengan si abang dah mood kelaut...hee~
takpe dekat je pun, next time boleh pergi lagi.. ^_^
 

si abang arif..no mood ~

see, arif tu...tak ikhlas..ngee~

takdak mood sungguh tu ^_^

versi 3 beranak sebelum balik.. aduyai..mak je maintain, anak2x malas layan =P


posing pesen baru...posing la sangat, si adik dah menggelungsur nak turun jalan..wuu..

last2x abah yang dukung adik.. balik jom..
Sekian dulu.............. next posing si anak-anak pulak ye... next week la ^_^


5 comments:

Nad MamaZN said...

Happy famili =)

Nafira usof said...

best.. jalan2 sambil posing2.. anak2 selalu spoilkan gambar maknye kan! sama lah ngan anak2 zura.. muehehehehe

Hanis Azla said...

wah seronoknya.. outing2.. posing2..

LYAfrina said...

nampak ceria & meriah...
paling penting..suami rajin layan bergambar

wan nurul hezrina abd halim said...

seronok tgk eina n family..gaya bebas kalau shootmmg nampak real=)