About

Monday, January 21, 2013

.: new LooK aKeeM.. BotaK boY ^_^ :.

As salam..

akeem dah botak !
sekarang rasa, alaaaa sayangnya.... =P
tapi sudah terlanjur pun..apapun akeem tetap encem di mata mama..hee~

kenapa botakkan?
eh..tak la botak mana, suruh uncle tu pakai mata no.2 jer.. ^_^
rimas tengok rambut akeem yang dah panjang sgt, kalau gegirl ok la..
ini.. boy lah.. lagi berambut panjang lagi orang menegur dia mcm gegirl..
baik botakkan je.. nampak sket ke'boy'an nya..heee..bahasa apa ntah ye..~ rosak!

meh view 'new look' akeem.. ^_^

before nampak kesopanan sket... after, dgn buat muka gitu, terus nampak seorang boy yg nakal !

memang nampak berbezanya.. after nampak dia macam lagi kecik jer..hee~

serius ~
si abang tergelak2 tengok si akeem selepas dibotakkan..
"hahaha.. akeem dah takde rambut ..haha.." ..gitula lebih kurang cara dia gelak.. =P
tak baik tau abang ni..gelakkan akeem..

si abang bila disuruh duduk di kerusi nak potong rambut..
takmo nye dia... padahal rambut dia pun dah agak panjang..herm..
lain kali jela..
kali ni turn adik.. ^_^
happy tak kena gunting rambut..
adik akeem behaved sangat time gunting rambut tu..
tekun dan patuh dengan arahan si uncle tu.. ^_^
good boy... senang kerja abah..
takyah beriya nak memegang...next time boleh datang lagi..hee~
sayang betul bila tengok guguran rambut dia..banyak jugak..almaklum, dah panjang..huu~

selesai ! ^_^

Gunting rambut kat kedai Giant Kinrara jer..
lepas gunting rambut, masuk jap, menjamu selera..
kasi upah sebab adik duduk diam tadinya.. ^_^


nampak pelik pada mulanya.. asal tengok akeem je rasa nak gelak..hehe~
tapi sekarang dah ok dah... ^_^
dah boleh terima kenyataan.. =P

p/s bila la nak panjang balik ni..heee~ =P

20 comments:

mamaRIFQY said...

wah..botak yang comel..ensem hakeem!!

♥cikmOt♥ said...

smart hensem boy...rasa ringan jek kepala ye dik...

ejaMaria said...

betul la... baru nampak boy... :)

Anje Mamy Balqis said...

comey la dia, ala sayangnya potong rambut...

Nad MamaZN said...

Comey.sgt!
Nmpk mcm budak besar.pun ye jugak =)

Masya said...

tak nangis pun.. bgsnya.. kan hensem dah botak macam ni..

MrS. F!zA said...

mesti rsa selesa sbb kepala dh ringan..hehe

Nens Collection said...

bagusnyerr x nangis pon..ammar smpai skang menagis bila nk potong rambut die..sompak2 habes..x daya nk bwk g kedai..takt meraung situ..huhu

eima said...

lebih nampak boy klu tak cam gegirl ...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..brrtambah comel akeem potong rambut.. kemain abang gelakkan adik ye.. ;)

Izan Ishak said...

yg pasti akeem tetap hensem!

anak2 izan dulu masa kecik mmg biasa sgt botak camni eina. mmg sayang rasa kalau berambut tu nmpk comel kan... tapi takpe... nnti tumbuh lagi...

Nadiah Sidek said...

bila dah botak nampak kurang tembam pula. gambar first belah kiri tu memang nampak macam girl...comel sangat ^_^

ieda immi said...

ala2 comel ..
haa skrg lebih kemas kan ;)

~aSHa~ said...

aah baru nampak terunanya tu...dgn aksi tu..nampak la hero nye tu...

Gieyana said...

eventhough dh botak, still nmpak comey tau..:-)

~Siti Hajar~ said...

Rambut Hakeem ni lembut cam rambut Danish la, dl ms pendekkan rambut danish rasa nyesal jgk tu yg skrg biar je panjang, chinese look gitu...hehe

mummy_ayu said...

Ayu suka tgk baby boy botak sbb ak rimas rasanya..lega jer tgk ..sejuk..he he he..
Ian pernah botak masa kecik2 jer..pas tu..manjang ada jer rambut..Daddy tak kasi botak.,.....dia jer yg boleh botak.

Nafira usof said...

takpe.. tetap ensem walaupon x de rambut..:)

LYAfrina said...

nampak makin chubby haqeem

Imah Dinor said...

comei la mcm baby jer..