About

Tuesday, January 15, 2013

.: meReka daN MainaN .. :.


As salam..

si abang sangat teruja dapat hadiah mainan banyak2x masa birthday adik hari tu..
sudahnya.. apa adik punya adalah dia punya..
bila cakap itu hadiah orang kasi adik la..

marah dia... haih..abang..abang.. nak menang dia aje..
iakan jerlah... malas nak bising-bising...

kata dia..'main sama-sama'..

yelah tu..bila adik nak sentuh.. menjerit melarang..alahai abang..
si adik jugak yang kena mengalah...

si abang dengan hadiah utk si adik.. si abang dapat yg baru.. adik ambil yang lama.. hadiah dari pakcu mad mereka ^_^

keretapi ni sgt comel.. dari kawan opis mama..si abang yang konker..herm..

adik kena tengok dari jauh..huu~

abang.. abang... tunggu la bila adik dah pandai berebut..hee~
Sekian..kisahnya anak2 dan mainan baru ^_^

p/s gambar mainan lain belum sempat snap.. kebanyakan kasi kereta mainan, ada jugak kasi ball, lego, dan baju ^_^..thanks semuanya..

9 comments:

eB said...

tahniah, murah rezki :)

eima said...

hmmm garang nye abg ... kena main sama2 la ....

arif kan ken kecik lagi die br 4 tahun kan ... biasa la tu

Nad MamaZN said...

Abg tggu bulan 3 nnt la kan?

Nafira usof said...

hehehehe.. sian adik.. tengok dari jauh jer.. takpe lah.. kasi can lah kat abang long main dulu..:)

QA's ~ mamapapa said...

okayla tu...dpt share2 hadiah :) hepi bday to so adik :) salam kenal,jmput follow kmbali :)

Ena said...

mcm2 ada yeh.. sonot la si ang long sbb adik tak pandai nak berebut lg.. cian adik.. hehe..

Gieyana said...

Si abg conquer adik punya yer..selalunyer mmg salah srg kena mengalah la erk..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Hehe..abg yg konker ye..nasib adik tak reti lagi nk berebut.. :)

Imah Dinor said...

byknya hadiah hakim..ayip main baik2 dgn adik ye...