About

Thursday, January 31, 2013

.: intRo : SiNggaH poSing jap :.

As salam..

cuti umum 24hb Januari lalu..
keluar rumah jam 11 am.. tiada tujuan.. fikir-fikir.. ke The Mines lah..
jalan-jalan saja-saja...

sebelum tu, singgah kejap 1 lokasi dekat dengan rumah ni..
posing-posing la konon..
posing la sangat dah dekat tengahari dah pun..hee~

pic intro dulu...hee~



si abang yang over pose...hee~

si adik yang suka mengutip, turun je dari kereta dah aim benda yang boleh dikutip..haih~

upsss mak pun nak interframe..hehe~
sesekali je pun..heee

yee... mak dah makin 'berisi'..berisi tak ada makna pulak tu..ngee~
badan dah macam di pampam sudah..huu~ =P
itu yang jadi model tuk blog sendiri je tuh..ngee~


main cak cak pulak dah.. =P

yeee.. kami ke sini..
Taman Bukit Jalil... untuk ke sekian kalinya
dekat sangat dengan rumah..

stop dulu.. next sambung, posing posing ye..heh posing la sangat =P

9 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

cantik tempat ni...pandai dah si abg posing..
samalah kita eina...semakin berisi...takpelah yg penting hubby tetap sayang... :D

MrS. F!zA said...

diorg berdua ni sok2 sama lah mcm danish n darwisy ye..dua2 bujang..ekeke

Nad MamaZN said...

Sama je kak...mane ada berisi pun...hehe

Nens Collection said...

xpe anak dh 2 kak..nens ni anak 1 ..pewut mcm preggy 6 bulan..sejak diet nila kecik skit..ekeke

Masya said...

skil² amik gambar makin menarik.. lepas ni mesti lg menarik kalau dah edit²kan...

ieda immi said...

alah2 comelnyee si kecik nie berposing ! .. seronok bawa anak2 berjalan2 nie .. sesekali melayan mereka hati rasa happy kan ;)

~Siti Hajar~ said...

Kite pn dah bambam sgt lani, 10kg naik mendadak, pun sama bambam xde isi, faktor usia kot no...huhu

Imah Dinor said...

cantik2 pic ye...xpenah smp selalu tu lalu ja...

LYAfrina said...

tempay ni cantik & mendamaikan..mmg sesuai sgt nk photoshoot