Laluan Iklan..clik2x for more details ^_^

.: Belajar DIAM dari banyaknya BICARA Belajar SABAR dari sebuah KEMARAHAN Belajar KESUSAHAN dari hidup SENANG Belajar MENANGIS dari suatu KEBAHAGIAN Belajar KEIKHLASAN dari KEPEDIHAN Belajar TAWAKKAL dari UJIAN Belajar REDHA dari satu KETENTUAN.. :.

Clik..clik..

Friday, January 11, 2013

.: HaDiah unTuk aDik seMpeNa 1 tahuN :.

Salam Jumaat nan mulia..

di hari Jumaat ni, sama-sama muhasabah diri..
2013.. harap dapat perbaiki diri untuk jadi yang lebih baik dari sebelumnya..
dalam semua hal... tapi......... cabaran alam sekeliling... kena lebih kuatkan iman..
herm......

Lebih banyak bercakap, lebih banyak peluang untuk mendapat 'dosa-dosa kecil'..
harap dapat jadi diri sendiri dan... eh..diam2x jerlah..
azam dalam diri jer.. ^_^

okies tinggalkan topik muhasabah diri tu ye..
sendiri mau ingat la..hehe...

layan gambar si adik dengan hadiah dari mama..
sempena besday dia yang pertama.. ^_^

dapat kereta mini ^_^.. yeaaaa !
Alhamdulillah..rezki untuk si akeem...










p/s si abang dulu dapat beskal panda je masa 1st besday dia..hehe~ time tu gaji mama lagi rendah..hehe~

22 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhhh...seronoknye dpt hadiah best si comel tu...:)

Anje Mamy Balqis said...

dulu teringin nak belikan kete camni untuk balqis, tapi tak de ruang nak main....haidar tumpang naik kete adeq dia tak?

ejaMaria said...

wah...best nya hadiah akeem... hepi beday akeem... :)

MrS. F!zA said...

comelnya car die.. pndai dh tu naik trun..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantiknye keta adik..Aunty nak tumpang boleh..?.. :)

Mesti akeem Happy kan..^^

Sidratul Muntaha said...

huuhuh
rezeki si adik sungguh
alhamdulillah

Masya said...

wahwawah.. kemain lg dgn kereta mini dia...

Nad @ MamaZN said...

Kak ni jnis bateri ke? Hakeem x takut?

mek da ©™ said...

alhamdulillah bertambah2 rezeki hehehe

Nafira usof said...

kete pakai bateri ke nih??
bertuahnye Hakeem.. kecik2 dah dapat kete sebijik.. ahaks~

eB said...

i lioke... leh race2 nanti ngan abg aed yer... tahniah. comel :)

ieedaz @ mama_isha said...

alololooo comelnyer sikecik tu dgn hadiah dier..

LYAfrina said...

bestnyer hadiah adik.. abg x rebut ke ni

mamalieyna said...

Anje :
Haidar ni bnda2 bergerak camni dia takut nak try, jd mmg tzk berebut pun..nengokje adik naik..sesakli berebut nk tekn muzik kt car ni je :-)

mamalieyna said...

Nad:
ha a jns bateri.. ada pilihan nk guna remote control atau manual, tp umur hakeem ni guna remote la, kita yg control..dh besar sket blh guna manual tekan pedal kt kaki...mcm kereta biasa :-).. hakeem ni berani sket, tk mcm si abg..heee

mamalieyna said...

Lya:
Mana nak berebutnya lya..abg takut skt benda blh gerak mcm ni..hehe..awalnya nk belikn moto blh naik sama2x..tp si abg taknak..takut..hehe..mmg tak ada mslh rebut la :-)

LoVeNLiFe said...

Wah best la mama...
Bleh ronda2 satu rumah nie ye...
Comel je...

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiii..comelnye keta..secomel tuannya..hehehhe..best3x..

NzA said...

Selamat ulg thn...Cpt masa brlalu, dh 1 thn umo hakeem.....moga membesar menjadi anak cemerlang dunia n akhirat....amin...
Wah best la dpt kereta......cute je...

Imah Dinor said...

cantik....klu abg ijat nmpk ni ,habis la........

Izan Ishak said...

wahhh....santeknya kereta mini akeem. auntie nak tumpang naik boleh?

Aisyah Husaini said...

ngeh ngeh keta insyirah kat umah tu lama dah tersadai sebab malas nak charge bateri dia ha ha ha

Related Posts with Thumbnails