About

Monday, January 7, 2013

.: BiRthDay CeLebratioN HaKeem 1 : IntRo :.

As salam..

Salam hari isnin..Mood pagi Isnin biasala kan..huu~

lagi pula masih terasa ke'lelahan' menguruskan majlis kecil sempena birthday pertama Hakeem..
Maaf tak menjemput semua..
buat majlis kat rumah, secara kecilan saja..

Terima kasih buat yang sudi datang (termasuk yang tak ada blog tetapi membaca  blog ini ^_^)
Terima kasih tak terhingga kerana menyerikan majlis kecil ini..

Alhamdulillah.. kalut sorang-sorang pun..
makanan cukup sehingga ke lewat petang..
(berlebih jugak, siap tapaukan untuk tetamu terakhir ^_^, tak membazir..)

episod intro jer dulu (tak sempat edit pic lagi....)
bab ambil gambar, sedikit mencabar, besday boy kurang bagi kerjasama..huu~

tempek pic tuan rumah dan sesi potong kek dulu..
potong kek awal, time kakak mama datang ..
nak tunggu petang, kakak nak balik cepat, kerja..
tak potong tak best pulak, kenangan dengan sepupu-sepupu budak2 ni kan..

Hakeem... alahai.. ber'lebam' pulak di pipi..
sehari sebelum majlis, jatuh hujung katil, elok pulak hujung katil ada meja solek, terhempap pipi ke meja solek tu..
sian..... berbekas lebam kehitaman sampai hari ni..hu~

Kejadian : Sabtu, 5hb Jan 2013
Sempena : Sambutan Hari Jadi Hakeem yang pertama pd 28.12.12 lalu..
Lokasi : Rumah @Bukit Jalil

Banner - kelam kelibut tuan rumah.. part ni, dah jam 1 lebih baru sempat pasang..

konon awalnye berangan nak la snap pic 1 family.. tapi hampeh, kalut..sampai sudah takde pic 1 family..wuu.. -si abah

si mama - si anak takmau bergambar..haih !
Masa nak potong kek, sempat la bebudak ni (anak akak) nyanyi lagu 'Happy Besday to U' kat Hakeem..
Hakeem tak faham pun, dia aim nak cuit kek tu je..
hehe~
si abang selekeh pulak..haih.. topi happy besday pun tak pakai.. ^_^//nampak lebam di pipi adik..

mama interframe.. untuk kenangan ^_^.. risau betul takut si adik cuit kek tu..hee~ kami bersama abang jat dan kakak ain..

see.. semua nak potong.. hee~ terlindung besday boy..ngee

muka nape gitu?

kek yang simple saja, kek skrg mahai, untung la kalau dapat buat sendiri..yang ni jadi la dik...hehe~ 'Chocolate Tropicana'

adoooi susah sungguh..main je dia ingat..haih~

see..sungguh la takmau bagi kerjasama.. redha'

............to be continue..............

p/s ada sorang member blog mai umah mama, cer la teka siapa..heehee.. alaa dah biasa pun dia mai umah mama... itu yang jemput.. maaf bagi yang lelain ye.. mungkin ada rezki lebih nanti, In Sha Allah.. jangan terasa pula.. ^_^

12 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik banner tu...simple yg penting meriah..Anak² pun happy..^^

Iela Fazielah said...

wah..dah setahun hakeem... insyaallah..ila pun plan nak buat bday party imran + kakak syafiqah n abg irfan all together mc ni... abg arif makin bulat ye

mummy_ayu said...

wah...seronoknya..tak kisah la simple or besar2 ker..janji kita ingat, and bila diaorang besar nanti..diaorang mesti seronok bila tgk gambar2 nie..

happy 1st birthday Hakiem!!

Ismaliana Sulaiman said...

selamat ulang tahun hakeem sayang... makin bolat pipi tp kenapa lebam iena?? jatuh ker?

semoga hakeem akan terus membesar dgn sihat n bijak yer... :)

Lynn Hamzah said...

cantik banner...birthday boy leh meragam plak yer...huhuhu...

~Siti Hajar~ said...

Anak2 ni xkisah simple ke hape janji ada kek dorang dah suka, btl x..???

Happy Bday Hakeem...Sga jd anak yg soleh, bjaya d dunia & akhirat...

RiEda96 said...

waa.. dah 1 year akeem kan.. epy bsday sayang... ok la tu.. saya sendiri tak penah buat bday party anak2.. wish+beli kek untuk kami anak beranak jer..

Masya said...

BUDAK BAYA MCM NI MMG PAYAH SIKIT NAK DIAJAK AMIK GAMBAR...

APEPUN HAPPY BESTDAY BUAT ADIK HAKEEM YER...

mama ila said...

heppy belated birthday hakeem =)

Nad @ MamaZN said...



Nampak ceria plak kaler biru ijau ni, hehe

Imah Dinor said...

happy belaet bday akim....xpuas nak mkn tkejar masa nak masuk krj mlm kn....

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai cumilnyer kek dier2...