About

Tuesday, January 29, 2013

.: 4 TaHun daH ruPanya.. HapPy biRthdaY ! :.

As salam..

n3 tertangguh ..
hampir lupa sebenarnya..alahai..cian die.. harap2 jgn la dia merajuk..
ahaks.. merajuk la sangat.. 'dia' bukan manusia pun =P

ini kisahnya my blog lah.. mamalieyna's blog
pada tanggal 23.12.2012 yang lalu..genap usianya 4 tahun !

waaaaah 4 tahun mencorat coret disini..
tak sangka!
pantas masa berlalu..
tahun kegemilangan rasanya 2010 kot..rajin up n3..
up n3 cerita semasa.. tak ada sangat cerita backdated macam sekarang..
sempat organized contest lagi..sempat join contest lagi..

sekarang?
jangan ditanya la, semuanya jadi terbalik..
up cerita dah hampir basi.. draft seminggu sekali..

apapun kandungan masih tetap sama..
cerita pasal anak2 dan diri sendiri..
cuba elakkan dari nak bercerita luar dari diri sendiri
sebab..........

tujuan utama wujudnya blog ni
adalah untuk mengabadikan kisah family sendiri..
just like a diary... ^_^
suka sangat bila ada masa terluang, boring or tak ada apa nak buat
baca semula cerita2x lama..beserta gambar sekali..
best! ^_^

Alhamdulillah..syukur..
sejak berblog, bertambah kawan, bertambah terbuka minda dan fikiran..
bertambah ilmu pasal anak-anak..dan sebagainya..
macam2x lah...

upss... terbebel panjang pulak..kita pendekkan..
pesanan buat diri sendiri dan kawan-kawan jugak..
menulis biar ikhlas dari 'hati'..
cerita yang ditulis, biar cerita yang sah-sah perkara yang betul berlaku..
cuba elakkan diri dari meluah rasa berlebihan di blog (peringatan utk diri sendiri)..
sikit-sikit dah la.. karang dipandang serong oleh orang..herm..

lagi2x...
erm............ Enjoy blogging ! ^_^
....to my BLOG !


11 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

cepat jet dah 4tahun kan..rasanye kita berkenalan di blog pun dah 4 tahun juga kot kan... :)
Keep on blogging Eina...

mummy_ayu said...

4 tahun dah...lebih kurang la kita..Ayu bulan 3 nie baru 4 tahun..
kejab jer rasa kan?

eima said...

tahniah la utk blog ni ... sbbb blog ni kite kenal k.eina wlupun tak penah jumpa rasa rapat

Nens Collection said...

hepi 4th blog kak..semoga terus succes!

Me said...

taniah taniah..teruskan berblog..hehe

MrS. F!zA said...

hrp trus beblog smpi akhis usia..biarlah dh tua sekalipon..hehe

Nafira usof said...

4 Tahun dah.. kalo anak sendirik dah nak hantar gi skolah dah kan~ hehehehe..

LYAfrina said...

sekejap je.. lya tak pernah wish pon untuk blog sendiri..

ch@ said...

Eima...oneday ko jmpa la kak ieyna yg lmh lmbut ni. Kurang bercakap tapi murah senyuman.
Kita x pnh wish kat blog pun. Sm jgk kot empat thn.

RiEda96 said...

waaa.. .dah 4 taun kan.. tapi blog mamalieyna still active lagi.. masih lagi boleh bergelar blogger tegar.. huhu.. caiyok2...

wan nurul hezrina abd halim said...

wahh lama dah2..semoga terus success berblog kay..