About

Thursday, December 6, 2012

.: sikIt laGi..MAHA 2012 :.

As salam..
sambungan cerita ke MAHA 2012..
MAHA International 2012 @Serdang Selangor..

eheh..takde la cerita sangat sebab si mama tak round habis..
patut kena naik bas je, boleh round semua tempat..
tapi sebab pergi dah lewat, dah nak malam pun..
lagi pula bawak stoller..susah nak naik bas..
penuh memanjang basnye pun..
bas free !

nak pergi lagi, takde kesempatan pulak..

layan sikit lagi piccas yang sempat di snap ^_^
buat kenangan ~

si abang yang suka sangat.. lari sana sini..tak heran mama n abah dia dah.. haih~


adik tengok dengan tenang.. kancil.. kambing..

rajin menyenap juge si abang...ngee`

adik memandang sepi..mood mengantuk~

banner~

lokasi 'Sarang Burung Walid'

rehat jap, hujan renyai2x kt luar..huu~

last pic.. makan2x sebelum balik..

haaa... tu je sempat di snap..
rugi sungguh rasa tak round semua lokasi..
herm.. tunggu tahun depan pulak la kot..

p/s si abang request nak tengok animal lagi... herm.. kena bawak pergi zoo jerlah.. bila ye?

8 comments:

Anje Mamy Balqis said...

bukan claim masuk sepital, claim sepital semua company yang bayar...kami tak bayar ape2 pun..

Iela Fazielah said...

ila keje sblh je dgn maha ni..tp mmg xberkesempatan pergi...rasa xlarat nak jalan..haha...pernah gi skali je

rohayu osman said...

budak2 memg suke ngan binatang... zoo lagi byk binatang.. leh je pergi.. hehehe...

Sidratul Muntaha said...

nape ntah tak pernh rasa nak pergi maha event boleh je klu nak pergi
ahaha
maybe org tua tak suke pns2 kot?!

Nad @ MamaZN said...

Cuti sultan selangor la kak..mggu dpn
Takde.ramai.org.kot =)

Zuraidah Butang said...

teringin nak pg..tapi drg kate ramai sgt kan,..eheh thn depan je kot

Nafira usof said...

adik kancil jugak eh.. teringin nak tengok secare live.. tak pernah tengok lagi~

Imah Dinor said...

aina kecik lg,byk aktiviti yg terhad hu,,,penah g skali dah xingat tahun bila dah....ramai yg amat orangnya...