About

Friday, December 7, 2012

.: Muka HaPpy :.

Salam Jumaat nan mulia..

kalau 2 hari lepas, tempek pic menangis si adik..
di hari yang sama, sempat snap wajah ceria dia jugak.. ^_^

happy lepas menangis..hehe..apa ke hal?

masih nampak riak tangis dia..hidung merah..ngee~
dan yang mama tunggu2x..
setelah dok usik2x nak kasi dia buat muncung..
cenggini ^_^
heee` kiut tak ? =P

p/s happy weekend~ PIL+SIL n family terjah rumah malam ni until sunday (dari Johor).. meriah la rumah..happy la anak2x...fikir2x... nak masak apa =P

15 comments:

Nad @ MamaZN said...

Muncung.mcm nayli!!
Hepi wiken kak!
Masak nasi tomato la ;)

inazamri said...

bila tenguk gambar muncung si adik yg cute tu terus teringat masa anak2 akak baby dulu..now dah besar2..kalau wat muncung maknanya majuk la dorg tu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..comey nye dia buat muncung macam tu..^^

Lily@MamaZaraZareef said...

hehe..come btol die wat aksi muncung tuh..mmg happy betul nmpaknye..=p

Hanis Azla said...

comel sangat muka dia..

::NureeN:: said...

comel la last pic tue.. emir pon skrg suka wat muka g2 jgk eina..
anak2 membesar mmg suka wat g2 kot nooo hehee

~Siti Hajar~ said...

Syok la abglong Tok & tokwan nk mai, adik pun makin ligat la no...

Comel je adik buat mulut gitu..geram!

Nafira usof said...

hahahahha..comelnye dier!!

Masya said...

hihihihi.. muncung tu x menahan gelak dibuatnya.. makin membuat adik...

rohayu osman said...

kiut miut gmbo muncung tue..

Imah Dinor said...

mmg comei hakeem buat muka mcm tu....lambat terjah lappy rosak seminggu sejak isnin lg huh....

LYAfrina said...

alahai..piclast tu comel sgt2

eima said...

demok betui la...suka tgk ...

ct rahani said...

alahai geram tgk muncung adik tuh... rasa cam nk gigit2 jer.. hehe..

ch@ said...

Muncung tanpa rasa bersalah. Hahaaa... Comella Hakeem. Besar sdh dak ni.