About

Monday, December 3, 2012

.: GeMbirakaN anak-aNak . :.

As salam..
salam hari isnin.. ^_^

kisahnye aktiviti meng'happy'kan anak2x..
kalau dulu zaman abang arif kecik, dia sangat takut nak mencuba..
lain kisahnya si adik...dia suka.....

dan sekarang, si abang dah mula suka..
percubaan pertama kali si abang setelah sekian lama..

aktiviti apa?
lets see...
si abang buat muka cuak, ngee~ adik ntah apa2x je buat muka gitu..ihiks.. =P
Main mende alah ni... ^_^

@Mydin Subang

adik lagi cool dari abang pada mulanya

si abang mula je, lepas tu, mula naik hantu..
nak layan naik kereta lain pulak.. haissh...
siapa suruh mulakan kan... tak ke si mama n si abah jugak..ngee~

si abang dah tunjuk, nak naik kete nunn pulak.. =P
layan jerlah..
kata nak menggembirakan anak kan.. hehe~

huwaaa.. siapa drive ni ? =P

adik yg excited.. dapat pegang stereng dia memaaaaaang suka!
tukar ke port lain pulak..
adaaa.. kapal terbang muat tuk sorang..
adik jerlah..

gayat ke apa ntah si adik..tetiba buat muka..ngee~
continue... kereta lain lagi...huuu~

adik said : "uiiii kemain lagi abang ni... gaya mau lebih ye bang"

adik said : "huwaaaaa asyik koner bariiing je abang nih, seram adik" =P

abang : "eh dik, ada aweks lah, kita tumpangkan dia nak"

adik : "haiii cik adik manis, mai la tumpang kerete kami.. "

abang : "aaarggh.. dia tak layan la dik, jom la kita blah"
hehe..
ntah apa2x jerlah dialog si mama kasik..
tak best =P

abang : "tak layan sudah... kami ada abah! " ^_^

si abang yang over.. si adik memandang heran =P

seronok mereka hari tu, puas hati dapat naik banyak kereta ...
sekian, kisahnya si anak2x yang happy dapat main dengan puas..

next time sure dimintak naik lagi, kalau ke sini..
aduyai.. siapa suruh mulakan..ngee~ =P

10 comments:

Anje Mamy Balqis said...

pi giant best sbb free naik benda alah ni kan...adeq paling happy ek

Nad @ MamaZN said...

Kalu p.giant syok la kak
Sbb.free je
Kemain 2 beradik ni ye =)

Ya ALya said...

Xpe,yg penting ank2 happy

Nia said...

haha,..part cik adik manis tu yg takt tahan tuuu...

Nafira usof said...

alahai comelnye 2 badik nih~

sama lah cam anak2 zura.. pantang nampak menan tu.. mesti nk singgah~

ct rahani said...

hehe.. pasni pantang nampak la benda alah nih mesti diorang nak naik punya.. sediakan syiling byk2 jelah.. hiks..

Imah Dinor said...

sejak ada aina xpat nak layan main2 benda alah ni lg,sbb aina slalu mengamuk nak tido klu kuar lama2 hu...happy toi dua bradik ni...

Jue a.k.a Ibu 2F said...

best tengok anak2 mainkan....

Izan Ishak said...

dah lama anak2 tak layan naik benda2 ni. kalau masa kembar kecik2 dulu mmg ni jelah yg diterjah. skrg dah besar seb baik tak mintak dah...

adik comellah rmbut panjang gitu..hikhik...

LYAfrina said...

mesti seronok 2 beradik ni..

itu la eina..klo time free..mesti kt akan cba cari masa utk happykan ank2 kita kan