About

Tuesday, December 4, 2012

.: canDid2x.. kaMi di maNa ? ;) :.

As salam..

Wordless tuesday ^_^
candid..candid...
kami... di suatu lokasi.. hehe~

agak2x kami di mana ? =P

en abah

pn mama

Tuan Hakeem ^_^

Yang Arif

akeem bersama dua pupu ^_^..kak long nazirah~studay@ UTM jalan semarak, weekend lepak umah mak sedara sepupu jap ^_^

peace yo~

encem =P

happy betul!

adik dah rimas =P

bluweeek =P


sudah cukup sudah... ^_^

Sekian~

p/s time anak belum sekolah, masa untuk penuhi impian diri sendiri.. anak dah masuk sekolah esok, banyak nak guna duit untuk perkara yang lebih penting ~ ^_^

12 comments:

Nad @ MamaZN said...

Saya teka akak beli dslr =)

Izan Ishak said...

wowwwweeee....eina dah berdslr! best3!!! cam kami ni entah bila bole nak beli. duit mencurah cam air masa masuk umah baru. time ujung2 thn ni plak nak guna utk anak2 sekolah.

ok sgt tu eina, penuhi impian sendiri sblm anak2 masuk sekolah. good idea!

Jue a.k.a Ibu 2F said...

kat kedai kamera..beli kamera baru..
cantikkkkkkkkkkkkkkk

Sue said...

hehe da sambar dslr lettewwwww..... pasni konfem byk gambar anak2 kan.. bestnyeeee

eima said...

hmmm ...aku ni nk beli mmg tak terguna last guna hp jugak....

anak2 kecik gini la tak mampu dah besar nanti dah masuk sekolah bantuan penuh kerajaan baru leh tarik nafas lega sikit kot ....

Iela Fazielah said...

WAH..BL KAMERA CANGGIH... XPE..SUAMI ISTERI MINAT BERGAMABR.. MCM ILA.. SYOK SENDIRI JE...

::NureeN:: said...

tgk background mcm kedai camera ja...
betoi ek dslr dah ditangan?
hehehe

LYAfrina said...

yeayyy....
beli DSLR idaman... brand ape eina?

ch@ said...

dslr kah? hiks... kita punya tersimpan ja tak guna. hahaa, mls nk pikul. handphone juga sng.

tapi lps rizqi bsr sikit, siaplah...

MamaYatie said...

baru perasan..anak2 eina Tuan Hakim & Yang Arif rupanya..hehee...sepadan

Anje Mamy Balqis said...

mula2 pakai mmg syok kak ina, tapi lama2 naik malas plak nak usung, tapi gambo mmg shantek la, now camera hanset pun gambo dah leh snap2 cantik lebey kurang dslr...sian si dslr kena tinggal je kat rumah unless kalo pi bercuti...selamat berps.....

Imah Dinor said...

dah tau la...bila la dapat bposing dgn dslr baru ni...he..