About

Thursday, December 27, 2012

.: Animal Show @Zoo Negara :.

As salam..

sambung lagi cerita ke zoo hari tu.. (haih, bila nak abes ni ;P)

kali ni, part tengok Animal Show..
time Animal Show adalah 11am dan 3pm..
mama sempat tengok yang jam 3pm tu..

arif teruja sangat..tambah2x part singa laut tu tepuk2 tangan...hee~
kiut jer..

dulu pernah bawak arif ke Zoo n tengok animal show ni
tapi dia kecik lagi time tu, takde perasaan tengok show..hee..
sekarang dah pandai... teruja !


sebelum start shownye.. layan si abang arif main bubble..









dah habis.. jom kita balik.. ^_^
sebelum terus balik..
layan akuarium part dulu..
banyaaaaaaaak sangat fish dalam tu..
si abang arif teruja, semua fish dia nak ambil gambar bersama..
(n3 berasingan nanti..hee)

adik dah mood mengantuk..itu yang bersoother..hee~
dah nak balik....
snap penghabisan..hehe~

adik dah lentok..


balik dari sini, esoknya adik demam.. disusuli batuk dan selesema..huu~
sian adik..

apapun dah baik dah selepas on off demamnye..

p/s weekend je terasa nak je isi masa dengan jalan-jalan macam ni selalu... tapi hehe.. rasanya tak boleh kot..habis duit nanti.. sesekali boleh la..haha..

5 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nampak keterujaan Abg long tgk show tu.. :)

♥cikmOt♥ said...

lama tak p zoo...last p masa irfan kecik lagi...hurmm...kena p jugak ni...

Lynn Hamzah said...

last time gie zoo negara waktu qistina 2 tahun kut...gie sana memang best...byk yg anak-anak leh belajar kat zoo negara tu...

mummy_ayu said...

ah ah..memang seronok kalu bawak anak2 gie jalan bila weekend..tapi tak leh la selalu sbb bila jalan, keja kat umah tak jalan....cuti 2 hari jer, kalu 1 hari jalan..1 hari lagi lagi nak mengemas.bila nak rehat plak.sesekali..ok la..

wah suka la 2 org hero tu bila gie zoo yer?

Nafira usof said...

waaahhh... mesti best tengok binatang buat show kan~ silap2 nganga mulut tengok binatang kiut2 buat show..