About

Friday, November 30, 2012

.: suDaH zeRo juge : tQ nuFfnaNg :.

As salam...

haih, tak boleh tahan dah tangan ni bila dok tengok member2x lain cashout nuff depa..
terus si mama ni, menekan cash out juge.. hee~
amount tak banyak mana, tapi boleh la buat topup shopping kehendak diri kan.. ^_^

cash out buat kali ke-6 kalau tak salah..
sekarang akaun dah kosong, cuma tinggal 1 BE kat situ still ongoing...
(eh itu namanye BE ke eh.. blur kejap sejak Nuff dah berwajah baru ni =P)


terima kasih kepada semua yang sudi singgah..
berblog sambil ada jugak 'bonus' sampingan.. love blogging !

Selamat berhujung minggu... apa plan? mama ada laaaa... plan best ^_^..hehe~

9 comments:

Izan Ishak said...

wahhh... sama2lah kita dpt cek bulan 1 nanti ye eina~

L said...

hehe. L pun sero nk cashout ah!! haha.. walaupun xseberapa..

Gieyana Muhamad said...

suka juga blogging walaupon bukannya nk $ semata2...hobi nie...:-)

congrats k...sy nk simpan dulu..ujung bln depan br nk cash out kot...:-)

eima said...

dah 6 kali hebatnye

Iela Fazielah said...

bestnyer.. kali ke6 tu..ila skali pun lom lg.. tp ada la sikit

nieda said...

kite pun baru cash out last week

etiey.com said...

Untung dapat bonus free!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

samalah kita eina..dah kosong dah..cahs out hujung bulan baru² ni...

Masya said...

banyaknya dah 6 kali cash out..