About

Thursday, November 1, 2012

.: saMbut besdaY : teruja si AbaNg! :.

As salam..

balik johor hari tu..
ambil kesempatan sambut besday MIL dan anak saudara. Kak Long Nana (anak SIL)..
dah tengahari hari raya pertama tu..
ambil kesempatan potong kek..
just a simple celebration..

buat syarat..kek pun SIL yang beli awai2x..
mama tumpang makan jer..hehe~

saja nak happykan anak2x..
si abang arif pun sama sibuk..
dah macam hari jadi dia pulaks..ihiks.. =P

teruja  tengok kek ! ^_^

Selamat hari lahir buat Along Nana & Atok Yam.. ^_^

MIl, FIL bersama 3 daripada 4 cucu mereka.. adik akeem sleep time ni..

time ni orang nanyikan lagu  'selamat hari jadi'..
arif boleh tersipu2..hahaha.. macam la hari jadi dia.. =P
tapi sebenarnya dia dah terbiasa nyanyi versi omputih jer.. 'happy birthday to you'..
bila dengar orang nyanyi.. 'selamat hari jadi'.. dia tak reti nak join.. apa daa.. =P

suka pic ni..memasing ada memek muka tesendiri..hee~

see.. siapa yang beriya porong kek..ihiks..
happy anak2x.. ^_^

p/s herm..birthday adik bulan 12 nanti..harus jugak kalau buat majlis, si abang yang lebih2x.. perasan birthday dia...hehe~


19 comments:

mummy_ayu said...

kids memang paling excited bila part buzzday..tak kira la buzzday sapa pun..sama je ngan Ian & Iris..

Nad @ MamaZN said...

Jom celebrate sesame jom, hikhik =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Excited abang Long..^^
Betul..budak² tak kira b'day siapa mmg diorg Excited...Happy kumpul ramai² nyanyi sama²...

eima said...

hmmm budak paling suka besday kan......

Sue said...

ariff mmg da nampak berisi dah badannye. tembam dah.. jgn macam khalish da le. tak larat.. heee... budak2 mmg suke kalo ade acara potong kek. kalau khalish tu suke acara potong kek je..habis punah kek dibuatnye...

::NureeN:: said...

hehehe.. anak kita sama
besday sape2 pon tetap kata besday dia kan
abg long nmpk makin steady la eina, cayalah
bln 12 ni dh sethn yerr hakeem :)

Nafira usof said...

hehehe.. kalo dengan kek.. anak2 memang suka.. masing2 ingat kek sendiri..keh keh keh..

rohayu osman said...

budak2 memg cm tue.. anak saye pun same.. org lain punye bufday.. tp dia lak yg tak sabar nk tiup lilin..

JaSSNaNi said...

bestnye dia.. ada org sambut besday.. teruja dia tak terkata.. ehehehe... :) meriah ngan kanak2.. lagi happening.. :) kan

wan nurul hezrina said...

hepi besday eina mil..mmg seronok beronok ronok klu bab2 sambut tarikh2 pentingnie

ieda said...

budak2 memang suke kek ..
mana2 pergi atau acara , ada kek .. duk lah tgk sampai nak tembuss , selagi x potong lahh kan
( anak2 akk lah tuu ekeke )

~Siti Hajar~ said...

hehehe...abg long xcited yer, xpe bkn bday org lain pun, sedara sendirik jgk...

Ayu Hussien said...

seronok potong cake ramai2 ni...
d kelilingi cucu2.
Aiman pun bln 11 ni dh stahun.
klu nk sambut bsday nti abg ngan kakak ar yg kecoh.. hehee
kjap jek dah nk msuk stahun dah....

Mama Hanim said...

mesti happy anak2 dpt celebrate besday cmtu kan. best moment.. amik picca byk2 utk kenangan, bila dh besar nti seronok tgk kan..

Masya said...

hihihihi.. ragam budak² kan.. layankan jer..

Imah Dinor said...

sukanya dpt makan kek ye ayip...

dela said...

hepy besday... tumpang seronok

dela said...

hepy besday.. tumpang seronok. :)

Izan Ishak said...

arif tersipu malu masa nyanyi slamat hari jadi tu ye.. hikhik