About

Friday, November 16, 2012

.: SaLam Jumaat : sunyi sePi :.

Salam Jumaat nan mulia..

haiiii.. lama sungguh pulak rasannya..blog ni sunyi tanpa new n3..
mama ada je, cuma cuti sambung hari isnin jer..
rabu masuk kerja dah..
n today still kerja..

kat rumah niat nak open lappy ada
tapi badan pulak rasa tak selesa..
nak tidur awal jer..
start semalam, selesema dan sakit kepala..
itu yg menambahkan lagi kemalasan tu..

hari ini..
mood pagi, jengok blog dulu..hee~

tempek je piccas yang tak berkenaan ni..
dok terperam dalam draft n3 ni..
publish jer..

budak2x makan2x di Giant Kinrara..
hari2x lalu sini nak balik ke rumah, kalau boleh hari2x si abang long nak singgah sini..
yang tak tahan tu, setiap kali ke sini..
nak aje mainan baru..haih..

layans.. adik abang ~
setia menunggu hidangan ~

adik ~ abang





Sekian.. selamat berhujung minggu~

10 comments:

Anonymous said...

has, kak cik ada nmpak mcm husband has ngn baby kt pasar borong selangor ari cuti awal muharam.. x nmpak has pun..

eima said...

makin bambam kan adek ...comey ... budak2 skrg ni lebih sebuk dok main HP ...hmmm semua budak2 kan..terer betui ngan gadget

JaSSNaNi said...

sama la kita.. keje cuti.. keje cuti.. mood cam malas je nak dtg keje.. tapi tak pe la.. last.. esok cuti rehat 2 hari.. :)

Nad @ MamaZN said...

Hakeem dh pandai berjalan dah kak?

|| NaFiRaa || said...

makan ape tuh?

Imah Dinor said...

ha...ayip dah hd mcm abg ijap ke...asyik nak beli menan baru je...

Salina@IbuAqil said...

Muka dema samaaaaaaaa...
Hik3!!!!
Comel jerk..
Mama, cpt sembuh yer.. ;D
Sorry lama x sggh sini..
Happy weekend & TC yer.. ;)

ieda said...

akak nie cuti ..minggu depan kena kerja dah huhuh
rasa x puas bawa anak2 jalan dan bercuti ... comel tul si bambam nie ;)

ch@ said...

Isk hakeem tu comel sungguh. Rupa mama dia btl. Hihiks... Kalo kita pun nk singgah giant tu hari2.

Izan Ishak said...

geram tgk hakeem bambam!