About

Saturday, November 24, 2012

.: saLam haRi SaBtu :.

As salam..

buat apa hari cuti gini?
herm... mama dok umah je ni..tunggu after lunch la kot nak jalan mana2 pun..
cuaca redup n sejuk je dari pagi..so malas nak gerak g mana2..
lepak rumah dulu..

adik +- lagi sebulan birthday pertama dia..
1 year ... nak beli apa untuk adik akeem ye?
si abang dulu, dapat basikal Panda sempena 1st birthday dia....masih utuh dan cantik..
dan masih elok digunapakai oleh si adik..

nak beli buaian .. tapi rumah tinggi dan sempit, tak sesuai..
nak beli apa ye..
fikir2x...

after lunch nak keluar ..tapi taktau pun nak ke mana.. =P
tengok la keadaan macamana..

tempek2x pic kami sebelum gerak balik kampung minggu2x lalu..
semuanya belang2x.. ^_^

adik nampak budak baik jer.. ^_^

sekian lama main dan main dalam kereta, lebih sejam baru nak tidur masing2x..
bertolak siang, tak jadi balik malam..
sebab risau takut hujan lebat, seram plak kalau driving malam2x dengan keadaan cuaca hujan lebat..
better tunggu siang baru bertolak..lebih kurang risiko nya..

ok..selamat berhujung minggu~

8 comments:

Masya said...

KERNA KERJA HUHUHUHUHU....

Mamamya said...

hari ni kami pun x ke mana2 rehat2 je kat umah.. pg td huja lebat tp skrg dah mula panas...

sekejap je hakeem dah nak setahun yer..

Nad @ MamaZN said...

Berseri2 la kak eina! Ada apa2 ke? Hihihi

mama_saly said...

abang dan adik.... muka comel,slow n baik je dua2 ni....:)

Nor Akma said...

kite pun tak pegi mana duk uma je.

wah dah besar dua2 hero, kita pulak dua2 heroin kejap je kan ;)

Gieyana said...

nyenyaknyer both of them tido..kite suka sgt travel blik kg mlm2..n kdg kdg midnite..ekekeke..:-)

Izan Ishak said...

hari ni kami cuma keluar cari baju sekolah abg naufal. excited dia sbb nak masuk darjah satu dah kan. siap beli pencil box baru dengan duit raya sendiri... hehe..

suka tgk eina n anak. rasanya bila tgk abg tu cam dah makin bulat. adik plak maintain comel!

wan nurul hezrina said...

nurul dulu beli set praground.tapi buai n gelongsorjer..tapi sekejap sangat pakai sbb uma tak luas.tinggi lagi..so ingat nak let go jer..tapi pk2 mcm sayang pulak