About

Thursday, November 22, 2012

.: hoBi buDak zaMan sekaRang :.

As salam...

budak di usia 3 tahun++.. ada hobi tersendiri..
kalau kita dulu, mama sendiri, tak ingat apa hobi mama masa umur macam ni..
serius tak ingat langsung, tak ada hobi kot..
maybe hobi menyanyi ikut mak nyanyikan lagu.. =P

zaman dah jauh berubah.. budak2x sekarang kecik2 dah ada hobi tersendiri..
kebanyakan hobi.. herm... melekakan..
sementara belum sekolah ni..layan jerlah dulu..
(tapi dia suka juga pada buku..selain hobi di bawah ni :) )

Hobi si abang arif....

Layan PS2.. main bukan pandai sangat pun, eksyen je lebey.. =P


gigih tau main, memalam dah ni, standby dah pakaikan diapers..
sampai tertidur tu haaa... =P

sian... tak tidur siang agaknya budak ni kt rumah pengasuh, awal2 dah lentok.. =P
Lagi.. layan Youtube.. macam-macam ada.. yang berkaitan budak2 jerlah mama bukak..
ni tengah layan lagu kanak2x.. menarik..
leka sungguh~
adik join sama =P

Arif jugak suka layan game kt HP, selain PS2 dan terkini Tab..
haih... macam2x game dia boleh layan..
(dah sekolah nanti kena kurangkan tau..issh..)

Lagi.. arif suka,..snap..snap..snap.. like mama.. =P
dah pernah citer pun pasal hobi dia yang satu ni..
ikut peel mama dia la tuh =P

ni hasil snap oleh dia sendiri .. ntah macamana dia main tukar setting sendiri..eii..
ada2x je nak digodeknya camera tu..hu~




Sekian, cerita pasal abang arif yang macam-macam ada...~ ^_^

10 comments:

♥Cik Puan♥ said...

Dah besar anak kak ina..akak jemput dtg blog br kita http://cik-puan.blogspot.com

wan nurul hezrina said...

merahpun mcm tu..tgk ipad sampai leka.risau jugakkan?tidopun lewat jam12 skangnie...tuh hubby kata kena sorokkan..masalahnya dia akan tanya carik

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

zaman teknologi..huhu..samelah hobi ngan anak dara kat rumah tu

JaSSNaNi said...

sama je kat umah ni.. lagi tak tertido.. asyik main game je.. letih tengok dia main game..

myfirdz said...

sampai tertido main.. ish3.. mmg zmn skrg gtu kn.. bukn cm kita dulu layan mainan kg.. :)

Nad @ MamaZN said...

Hobi arif no.2 tu sama ngan zakwan

Nafira usof said...

hehehehe.. pandai nye abang long snap gambar.. lepas nih leh jadik photoG mama dia~

Nens Collection said...

abg arif ke snap tu kak..pandainyerr die..hehe..budak skang bijak2! kan..;)

Anonymous said...

arif pakai pampers lagi ke?

eima said...

hmm jgn die mian ps2 tu sampai tak bergerak2 sudah ...

pengalaman abg aku sampai die tak mo pi skolah sbb nk main natang tu... dasat la klu dah addicted