About

Monday, November 26, 2012

.: BeriaDaH petaNg haRi Minggu :.

As salam..

cuti weekend lalu2x.. tak jalan ke mana, duduk rumah je 2 hari..
jadi petang hari minggu bawak anak2x keluar beriadah..
lokasi paling dekat dengan rumah..

Taman Bukit Jalil..
si abang arif suka kasi ikan besar2x kat situ makan.. ^_^

si abah boleh la joging barang seround dua..he~
si mama dan si adik boleh la cuci2 mata.. ^_^

layan je snap2x sikit.. buat cukup syarat.. lama tak ke sini..

abang excited nak bagi ikan makan.. adik tercengang =P

mana kasut sport adik?..hehe~ belum ada la mama..

air agak keroh, baru lepas hujan.. banyak turtle dari fish nya..

adik geram tak boleh keluar dari stroller..

kami dari jauh.. si abah snap..mana kami?

zoom in.. hehe..tu dia.. merah itam kuning tu..

adik sempat 'minum petang' tepi kolam..

sesudah melayan kasi ikan makan..
teruskan aktiviti seterusnya buat si abang arif..

main badminton~
dengan si abah jerlah, mama adik tak kasi can nak main..huu~


penuh gaya ~

gaya je lebih..mainnya.. hehe..boleh la budak 3 tahun++ kan..hehe~

Tak sempat berlama2 kt sana, pergi pun dah jam 6..huu~

lepas main badminton, terus balik..
sempat pekena aiskrim senja2 sebelum balik .. ^_^

Alhamdulillah.. aktiviti yang best untuk anak2x..
anak happy, makayah pun tumpang suka..

12 comments:

NzA said...

budak2 ni xkisah, dekat ke jauh...yg penting mrk enjoy.....

Nad @ MamaZN said...

Kejap pun jadi la..
Janji ada quality time dgn anak2 kan? =)

Cho Zila said...

ingat ahad lepas nak kesini gak.. tapi der hal tek boleh elakkan tak boleh nak sampai... suka gak kat sinikan... luas.. kalau joggingut puasler..

maya amir said...

comelnye kasut adik..hehehe..saya fokus kat kasut die sebab comel sgt:)

mummy_ayu said...

seronoknya...Ian & Iris pun gie kasi ikan makan sabtu lepas..tapi Ayu tak follow...dok busy masak2 kat umah....

eim said...

lama tak gie taman bukit jalil ni.. takpe kejappun janji anak terhibur

JaSSNaNi said...

janji bawa jalan.. syok gak ni..

Nens Collection said...

syokknyer jalan bersama kan..segar badan & minda..;)

Imah Dinor said...

bestnya beriadah ptg2 mcm ni...dah lama xlayan gini...

Nafira usof said...

takpe.. janji ade masa yang berkualiti untuk anak2 n famili~

LYAfrina said...

harap hujung2 minggu gni nk spend masa dgn anak2 kan,..... xkira la kat mana pon.. y penting dpt lakukan xtvt y mnarik dgn ank2 kan..

wan nurul hezrina said...

janji keluar bercanda ngan anak2..hehehe puas ati jugak.tapi skang musim ujankan?petangjer ujan.kalau tak ujaan bleh jenjelan kat taman mmg syok