About

Friday, November 30, 2012

.: AiNa yang coMeL : alahai teringin nak baby girl :.


As salam..

minggu lepas dua kali dapat jumpa Aina, anaknye kakak mama la..dinorfamily.. ^_^
jarang2x jumpa..sesekali jumpa, tengok dah kian membesar, sukaa..

Aina yang behaved, kiut dan comellah!
tengok Aina, teringin pulak makndaknya ni nak babygirl..ihiks..

tunggu la Akeem cukup umur dulu kot..hehe~
kalau arif dulu, tunggu 2 tahun sebab atas nasihat doktor.. arif kan bersalin c-ser..
kalau akeem ni, hehe...
harap-harap ada rezeki lebih cepat.. =P
upss..jangan salah anggap tau..
sekarang still makan ubat, tunggu masa sesuai untuk stop..hehe~
harap2x lepas stop, ada rezekinya..
umur kian meningkat, nak anak kena cepat2x..

apapun, itu semua perancangan manusia..
keizinan datang dariNya juga..
In Sha Allah...
Aina yang mengantuk dah..sebelum tu, bersembang bukan main ramah lagi..

snap oleh diri sendiri, tengah pegang Aina, nak snap juge.. ^_^

p/s selamat berhari minggu... ^_^

6 comments:

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

dapat gegurl nanti leh gayakan dengan macam2 baju lak...:)

Nad @ MamaZN said...

Aina comel!

~aYu~ said...

ayu lak teringin nak boboy lak pas dedua gegurl...

Izan Ishak said...

hehe... samalah kita ni eina. kalau nampak bby girl cam teringin sgt. tapi bila fikir2 balik...hmmm.. cukup lah dengan 5 hero kecik yg ada tu. ramai dah kan.

izan doakan hakeem cepat2 dapat adik pas mamanya stop makan ubat. mana tau girl plak kan...

Imah Dinor said...

tima kasih mak ndak...suma baby comelkn..termasuk akeem makin hari makin comel geram nengoknya...semoga lps ni mak nadak dpt baby girl pulak leh bkwn dgn aina....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comel aina...
sama² kita usaha eina..lily pun nak baby boy kalau boleh.. :)