About

Thursday, October 11, 2012

.: yaNg coMeL :.

As salam..

pergi ke Giant hari tu..
tak sah kalau tak menginggah tempat mainan..
pilih punya pilih..ambil letak ambil letak si abang arif tu..

penat menunggu.. last2x mama yang pilihkan..
ingatkan jigsaw puzzle biasa..
so, mama ambillah..sesuai untuk perkembangan minda abang arif tu..

sekali bawak balik..
looor... 3D puzzle rupanya..
sudahnya mama yang kena pasangkan..
dah siap...sangat comel..! ^_^


comel kan?
rasa sayang nak sentuh..hee~
tapi dah namanya ada anak boy..

huu~ selang berapa hari lepas tu..
dah selamat sejahtera sebuah rumah atas pokok tu..
abang arif laaa cabut dan buat main.. habis rosak koyak semua..huu~

p/s beli mainan untuk anak, tapi emak yang lebih2xnya..hehe~

23 comments:

ejaMaria said...

baru la betul boy... ;)

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

wah cantik la, kita nak belikan untuk balqis jugak la nanti mesti dia suka

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik...kalau dah comel2 macam ni memang kita yg mak ni yg Excited.. ^^

Mrs.Imran said...

cantiknya....ni kalo anak dara saya nih, memang kompom berangan sampai ke pagi la main benda nih...

Mar Mansor said...

CANTEK..

Imah Dinor said...

arif dah betoi2 jd boy skrg...dah nampak lasak n garang kn...sama la boy2 kat rmh ni...klu beli menan xsah xsuruh ibu join n kita jaga elok2 dpt kat depa abis jahanam suma ish...mmg camel la....

Nad @ MamaZN said...

Eh

Nad @ MamaZN said...

Eh eh..comelnya..!! :)

mummy_ayu said...

comelnya..Ayu pernah jumpa gak, tapi tak beli pun..sbb Iris tak pandai lagi main kan...

Zura@Iwan said...

hahaha...kalau mainan ni sat je kan..abis la kena serang...

tp comey arr...penah tgk jigsaw ni...

JaSSNaNi said...

comelnye rumah tu... mcm nak gi cari gak... bape rm ni 1 set? kang leh singgah giant cari... :)
budak2 biasa la.. sat je mainan diorang.. jgn kata nak tahan lama.. dapat sehari dua je pun dah berbaloi.. sama yg dlm rumah ni pun.. hehehehe

Fieza79 said...

wahh cntik lah!

nama pun boy kan mmg punah ranah la semua...

eima said...

dah lama tak beli mainan utk fahim alisha langsung tak penah beli mainan ... fahim tu jenis budak gadget ...
die jrg sgt main mainan

eB said...

comel tau...
sukier3...
ala kalo bkn boy pn, rosak jugak...
aerish la tapi... gegerl len eB xtau ;p

Nafira usof said...

haah~ cantek laaa.. tak pernah tgk lagi 3D puzzle nih..comel!

ct rahani said...

cantik la kak.. x penah jumpa lg.. :)

Gieyana said...

cutenyer puzzle nih..tp kalau normal puzzle pon sure bcerai berai..sm mcm peel nureen gak..ekekeke..:-)

Ena said...

a'a la eina..

memg comei sungguh..
ena pun berkenan.. hihi..
boboi memg main gitu..
sama ngan dak irfan..

Masya said...

ha'ah cantiklah....

iyerlah anak boy mmg gitulah kotkan...

Izan Ishak said...

pestime tgk 3d puzzle nih. cantiknya bila dah siap. dah nama pun anak kecil kan eina... dia tgh bereksperimen tu~

ch@ said...

selagi blm pandai mghargai slagi tu mmg cpt arwahnya mainan tu.auni pun sama je. cantik jugak puzzle tu kak. mhl ek. boleh emak ni beli buat terapi.

wan nurul hezrina said...

ada jugak puzzle 4d..mmg cumillah..senang ker nk psang..

izan mama mia said...

mmg sangat comel