About

Wednesday, October 3, 2012

.: WW : pRactise maKe peRfect ! :.

As salam..

tajuk macam serius je..hehe..
benda tak serius pun..

nak abadikan..hobi abang long arif... suka snap2x..
penat menegah, last2x biarkan jer..(risau takut camera rosak jer)

antara 'sesuatu' yang suka benar si arif snap2x....
sikit je tempek..

jalan raya...memang dia suka2x je snap..memenuhkan memori camera jer..huu~

wajah si adik... sesekali si mama dan si abah menjadi mangsa..gambar ntah apa2 je dia snap..huu~

Rancangan TV..memang selalu sgt lah yang ini..haih..penat nak delete dalam camera tu..over snap tau.. berpuluh2 keping..pheww..

wajah terkejut adik..wuu..

mainan~ ini selalu jugak..alahai... apa2 jerlah kamu ni..

p/s asal nampak camera je, nak je dia menyambar, nak tunjuk skill juge.. aduyai.. belum dapat DSLR..kalau dpt, sure lagi tinggi minat dia nak menyenap..wuu...bahaya..bahaya..

11 comments:

Izan Ishak said...

bagus juga kalau dah ada skill menyenap dari kecik. cuma kitalah yg tak larat nak delete balik kan eina... takpe2.. mana tau dah besar jadi professional photog~

nieda said...

psndai arif snap gambar

eB said...

geng auntie la tuh... hik3... xper, kiter gilap jerk bakat drg dari kecik2 nih :)
cantek header :)

Nad @ MamaZN said...

Melentur buluh,biar dr rebung...ewah!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..sama macam Qis..tapi dia suka amik gambar dia syok sendiri..buat muka comel konon..kamera n.set ayah dia jd mangsa..

Fieza79 said...

kalau ada dslr kna wat sorok ni hehee...

berwajah baru blog..alahai cntik nya...lama tk menjengah hadoi..bz2 huhuu

Imah Dinor said...

dia ikut apa yg mama ngan abah slalu buat la...mama ngan abahkn suka snap2 he....sama jugak dgn abg ijat tp xle aktif mcm arif...

Masya said...

samelah anak sy pun... suke noo amik gambar hape² jerlah sejak akhir² ni.. sebab sy pun suke amik gambar dan bergambar kot.. ikut perangai ibu...

sue zainun said...

boleh jadi photographer nih..:)

Dilla Ady said...

same mcm acha...bile dapat kamera, berkeping2 di snapnye..tpi kdg2 ade gambar yg cun jugak tau..

|| NaFiRaa || said...

heheheh.. comei nya gambar muka adik terkejut tuh~ kekekke.. kiut~