About

Wednesday, October 31, 2012

.: WW : peCah berDerai :.

As salam..

hasil kerajinan si adik mengemas..
membuka pintu almari bahagian atas..


pecah berderai..dah lama tak pecah apa2x kt rumah ni..adik memulakan..haih~

dah pecah sibuk je intai, tengok orang nak bersihkan apa yang dia dah buat..
p.s ada anak kecik camtulah...huu~


15 comments:

amy said...

hehe nak kene adik akeem ni ;0...tu dia nak suh beli barula kot has ekekekee ;0....sabar2 anak2 lelaki aktif has..memanjat je keje dorg ;0..

izan mama mia said...

lain pulak rupa blog ini yer..dl..hitam kan..cantik...

yelah..kalau ada baby/anak2 kecik...memang camtulah..kita pulak kena lebih waspada..

@e_da said...

Alahai adik sib baik tak apa apa kat adik....

Nad @ MamaZN said...

Almari apa tu kak? Almari tv ke?
Hakeem..kemain tau! Haha!
Abg long rileks je tido tu, hehe..

::NureeN:: said...

betoi2.. nureen skrg pon dh mula nyimpan apa yg bahaya utk emir, dh laju dia menyuluq bdn skrg ni, & dh mula angkat nk merangkak..

ni klau kaca mcm ni kena sapu nagn kain basah ni baru la puas ati

MrS. F!zA said...

hikhik..anak kecik cmni bt lah pecah apa pon kompom tkmrh punye..

Iela Fazielah said...

bahaya tu..tp ila kat rmh pakai semua pinggan mangkuk plastik...kalau cwn, pakai tupperware... kalau pinggan mkn pakai melamine..tp yg jenis mahal n tebal tu... bl kat langkawi...mmg xberani pakai kaca... kaca utk org dtg je

JaSSNaNi said...

opssssssss... dah pecah..
kat umah nani pun sama.. ade je benda nak pecah berderai.. anak2 punya keje.. lepas tu tanya tak de sapa nak ngaku.. kadang2 diorang wat diam je.. sendiri sapu bersih2.. tapi bila nani sapu sampah.. godek2 terjumpa kaca.. baru ngaku ada pinggan or cawan pecah... hmmmmm

rohayu osman said...

budak kecik memg rajin mengemas... ! nak tolong mama

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Begitulah bila ada anak² kecil..ada je lah yg diorg buat..hehe..muka tak salah tu tgk mama bersihkan..abg long nyenyak jer tido tu.. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Oh ya Eina..barang dah Sampai..TQ..suka sgt²..cantik...^^

Ayu Hussien said...

bby aiman pun tuari dh pecah kan mangkuk mama..
huhuuuu
dah pandai ngembor kabinet

Aisyah Husaini said...

biasela mamalieyna nak marah anak2 kecik tak mengerti ape2, jadinye kene la selalu bersihkan ha ha ha sabo je la

ieedaz @ mama_isha said...

alahai...sib baik adik tak ape2 yer..

wan nurul hezrina said...

alahai dok jengah2 aper yg dia dah buat..mmg ada anak2 keciknie..mmg bersepah umah