About

Saturday, October 20, 2012

.: welcoMe si ComeL & coNgrate ch@ ! :.

Salam malam minggu..
bersiaran lagi malam ni..sambil-sambil layan tengok final Piala Malaysia 2012 ni..
en abahnye takde, tu le pasal rasa boring semacam jer..anak2x pulak dah tidur awal kedua2nya..
almaklum penangan tak tidur siang (si adik tidur sekejap sekejap..)

oooh berbalik pada tajuk itu..
agak terlewat sebenarnya ni tapi.. tak la lewat mana..
almaklum sekarang nak bernew n3 time weekend jer..
n3 semuanya pun autopublish..huu~

berbalik pada tajuk tu sekali lagi....hehe~
Alhamdulillah...
terharu.. teruja..syukur dan happy sebenarnya setiap kali terima berita kelahiran ..
happy sebab,... dapat tengok wajah new baby.. happy sebab.. selamat pun si ibunye melahirkan..

Alhamdulillah.. selamat semua..

Selamat datang buat si comel yang diberi namanya..
Norersyad Arrizqi.. si ibunya.. ch@..pemilik HijauCantik..!

tahniah buat ch@...kelahiran yang cukup mudah..
seronok baca pengalaman bersalinnya.. (nak tau baca SINI )
seawal usia kandungan 36 weeks..
selamat ch@ bersalin pada tanggal 15.10.12.. normal.. sihat si anak dan ibu..

 selamat datang Arrizqi...

ehsan pic dr blog ch@ sendiri (pinjam eh ch@) ^_^
 Makin meriah family ch@ .. bestnyer... ^_^

Selamat Berpantang buat si ibu.. Ch@.. take care ~

p/s Tahniah buat pasukan Kelantan..! wohoo.. bak kata pengulas..sungguh dramatik game tu tadi.. ^_^.. taip n3 dr jam 10pm lagi.. tekan publish, line plak problem... 11.30pm ni baru ok.. eeiii..geram betoi broadband ni..huh~

7 comments:

inazamri said...

bila tengok gambar bb terus terasa hidung ni bau harum bb.

Chik Na said...

chik na inggah sini... chik na pun tgk bola gak semalam..

Ayu Hussien said...

alhamdulillah...bby baru.
geram je tgk.
hikhik

Lily@MamaZaraZareef said...

suka tgk orang2 dah menambah ahli keluarga ni..saya pon teringin jugak..tp lom smpai masa lagi kot..hihi

wan nurul hezrina said...

waa dah bersalin ek cha?nurul ingat lagi masa baca entri dia tak tahu ada bby dlm perut..dah 6 bulan ker atau 7 bulan gitu baru tahu..dia siap pakai Premium beautiful lagi nak diet.heheh lawak..gagah sungguh baby dia kan??nak p terjah sat lagi tgk pengalaman bersalin plk

Zura@Iwan said...

tahniah CHa....

sama tarikh lahir ngan Irfan..hehe

Masya said...

alhamdulillah kerana kelahirannya arrizqi yg begitu mudah...