About

Friday, October 19, 2012

.: PoRt piLihaN aDik :.

Salam Jumaat..

wordless jerlah.. ^_^

ini budak, kalau duduk dalam kereta..
port pilihannya... huu~

kebam bibir.. geram mama nengoknye ~

ada 'car seat' temurun si abang, tapi bertangguh nak pasang.. ni lah jadinya.. adik tak reti duduk diam!

melepak kt bawah , main kasut...haih !
Selamat berhujung minggu ~ ^_^


10 comments:

eima said...

kena make sure kat bwh tu bersih la kang sakit plak sia dek tu

Nad @ MamaZN said...

Ooo, dlm kete, saya igtkan bwh meja td hehe

ieda said...

ekekek memang tempat favourate bdka2 rasanya .. :))
kalau anak2 akk suke duk tengah2 tuu , kebetulan dua2 kereta akak ada tmpt duduk di tengah .. hurmm ;))

LiLy @ MaMaQiStInA said...

hehe..comel jer dia duk kat situ.. :)

Gieyana said...

Budak kecik yg comel! Sm mcm nureen gk nih...:-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la macam Izzati maca kecik2 dulu... (macam la sekarang dah besar, kan... hehe). keta yang luas tu, port kat bawah (tempat kaki jugak) yang dia suka... Dah besar sikit ni baru reti dok diam kat seat kereta... hehe

Nafira usof said...

kalo dah besar cam tuh mau ke dia duduk lam car seat.. Delisha yang memang dr kecik ajar duduk lam car seat..bila dah besar neh.. letak jer meraung x nak duduk.. haih~

wan nurul hezrina said...

sama ngan sofia..tapi tulahkan mmg kalau kat negara luar car sit2 mandatory..wajib..tapi mslahnya bolehker dia diam dlm car seat?huhu

Ayu Hussien said...

salam.. lama tak singgah cni kannn...
amboi comey nye dia dok bwh tu
hihiiiii

Lily@MamaZaraZareef said...

arghhhhh...comel!!!! rasa nak geget2 jek die..erk..boleh ke??? hihihi