About

Monday, October 15, 2012

.: LayaNg-laYang terBaNg tiNggi :.

Salam Isnin..
salam ceria... ^_^

sambungan aktiviti best semasa ke Bagan Lalang ..(uik cerita dah lama ni..hee)..

tak dapat main air laut..
so cari benda lain..
main layang-layang..
suka abang long arif tu... ^_^

baru balik dari membeli layang-layang.. kt situ ada jual..sonang..

permulaan~

tali layang-layang berpindah tangan, arif pulak mencuba~

suka dia.. walaupun panas sangat tu...

teruja!

angry bird pilihan hati ^_^

dah pakaikan sunglasses dan topi..pelindung dari sinaran mentari ^_^

adik cool kt stoller jer.. apa nak buek lagi ye dik..hehe~


lepak dalam khemah..herm...
dah sudah beraktiviti main layang-layang..
pergi mandikan anak2x kt bilik air awam situ..
then, balikkkkkkkkkkk!

tak sempat main air pun, time tu dekat jam 3..
memang dah nampak aura, air nak pasang,,
tapi malas nak tunggu lagi..
next time datang, datang sebelah petang pulak.. ^_^



adik ~

Sekian n3 di bagan lalang, panjang  episod jalan2 sini..hehe~

Selamat bertugas !

17 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cantik layang² Arif..Angrybird tu...^^

Dah lama tak ajak Qis main layang²...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Bestnyer maen lelayang!!Seronok budak2 kalau dapat aktiviti camni kn?:)

Mrs.Imran said...

seronoknya main layang²...dah lama tak main layang²

amy said...

bestnye has siap pasang khemah..eh bagan lalang katne tu ek???...leh kami pi gak nanti ;0

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
tepi pantai ni mmg best kalau main layang2.. senang nak naikkan.. :) angin pun kuat kan.. :) best je..

Imah Dinor said...

wah sempat main layang2 bagai ye....angin kuat kat sana mmg sesuai main layang2...kesian adik nengok jer...

ieedaz @ mama_isha said...

wah seronoknye main layang2..hehe

eima said...

dah bambam balik dah arif kan ... ari tu kurus kejap je

Nens Collection said...

hehe..bestkan dpt piknik gini..hehe
layang2 angry berd tu comel la..suker2!

Nafira usof said...

pandainye abang long main layang2.. naik tinggi lagi haaa..

sian adik.. baik jer dlm stroller dia..:)

ct rahani said...

sonok abg arif main layang2 yer.. skrg dh masuk musim tengkujuh dh kan.. x dpt la nak main layang2.. :)

NzA said...

wah bukan main seronok abg arif main layang2 dgn abah.....adik tgk jelh ye..nnti dh besar boleh join abg....

Mamamya said...

aduii..bestnya angin sepoi2 tepi pantai...sejak ada harraz ni lia blm penah lagi bawa anak2 ke tepi pantai (klebang) kene tunggu harraz besar sikit lah... skrg ni klu di bawa keluar asyik nak m'jerit je dia... kelam kabut dibuatnya ;)

etiey.com said...

Di bagan lalang nih kan... Mmg banyak layang layang kan? Kalau eysraf pergi, confirm kena beli.

wan nurul hezrina said...

lawanyer layang2 tuh..cian hakeem.takper nnt dpt kaki bleh join ng long

izan mama mia said...

mmg best main layang2 kat ctu..kami sll lepak ctu..jom..mana tau leh jupe hhee

Masya said...

siap pakai cermin mata hihihihihi