About

Tuesday, October 30, 2012

.: inDooR pHotoShooT :.

As salam..

hehe.. jangan terpedaya dengan tajuk itu..
sajeee.. =P

berangan dulu.. tapi niat tu dah ada..
nak bawak anak2x pergi photoshoot ..herm..bila la agaknya ..

sementara berangan tu..
meh mama dulu buat photoshoot kt rumah..
testing mood si adik kalau pergi photoshoot kt luar..hee~

see.... ^_^..lama mana dia bertahan...

gambar ni mama mintak someone lukiskan.. nanti tengok hasilnya..suka3x + tak sabar.. ^_^

masih mampu tersenyum...

lepas tu mula la nak masyam..masyam..mengantuk kot.. cari soother dia..huu~

alaa terus tak encem..wuuu...

nak nangis sudah.. tak puas hati..mama asyik snap pic dia..heheh~

bersenam eh dek..
alih perhatian.. suruh tengok TV..citer kartun..sambil umpan pegang sarung camera..^_^

steady kejap..

khusyuk tengok TV

teruja tengok kartun..hee~

takmau pandang langsung dah bila dah mula layan TV...erm..

lentok akhirnya..herm...
kesimpulannya.. kalau nak photoshoot kena tengok mood anak..
kalau pergi nak photoshoot, mood anak tak elok..
tak menjadi la photosnya nanti..huhu~ rugi nantinya kan..herm..

p.s si mama memang suka menyenap pic anak2x..kalau dapat DSLR, harus lagi suka menyenap nih..hehe~

21 comments:

MrS. F!zA said...

awal2 ok je tu moodnya..last dh mcm bosan layan mama menyenap..hehe

*baju sama danish punya..

rohayu osman said...

betul tue sis.. same lah mcm anak sy.. pepun salam perkenalan.. already follow u blog.. jgn lupe follow saya !

Lily@MamaZaraZareef said...

kesimpulannya..parents adalah photog terbaik untuk anak2..lagi terbaekkk kalau parents diorang ada kamera best kan..leh snap pic yg lebih cantik n mengancam..hihihi

nway, lebat dah kan rmbut hakeem..rmbut zareef dah setahub kebey pon nmpak nipis jek..=p

@e_da said...

Aloooolo comelnya dia... Pandai pose ya.. Tembam adik ni... Geram

mummy_ayu said...

ala tomeinya...Ayu pun teringin nak buat outdoor PS tapi tak tau la bila

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..comelnye dia..sampai terlentok² dia mama amik gambar..
Harus rembat DSLR juga ni eina.. ☺

Hanis Azla said...

comel betul.. harap2 bila nak buat outdoor photoshoot tu mood dia okey jugak..

Nad @ MamaZN said...

Comel nye hakeem..!!!!!!!
Geram!
Comel sngat2!!

zaidah said...

memang best eina klu dapat DSLR...tapi mood berblog pun asyik ke laut dalam aje...mcam mana tu....huhuhu

eT said...

yeah...mood anak2 kelaut..fotoshoot pon ke laut la jawabnyer..huhu

Nafira usof said...

comelnye!!

Ena said...

heheh..

ena pulak skrg malas sungguh nak menyenap..
gambr banyk nak nak gambr anak2yg di snap.. tp nak upload nye pun adeihhhhh..

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ala comelnyer..... rasa mcm nak je cium pipi dia.

selamat hari raya haji. sambil singgah sambil follow.

~Siti Hajar~ said...

Comel sggh Hakeem ni, chinese look + bambam...klu bt PS mmg kn tgk mood anak, klu x rugi je, dah tu jgn lupa bwk umpan like kipas, mainan @ gula2...hehe

Eh! Hakeem berputing kosong jgk ke? ala hilang hencem...huhu

nieda said...

Comelnya..geramm

NzA said...

lama2 adik faham hobi mama dia tu....hehehe....

Gieyana said...

sweet! kalau nk weekend nie we all ada turun KL..but stay area TheCurve..cuma tkut time limited jer kan..:)

mamaRIFQY said...

comelnyerrr hakeeemmm..makin besar makin ensem diee!!! kak eiyna, beli la dslr, baru puas hati menyenap!!kiki

::NureeN:: said...

emir pon pandai tgk cartoon tau.. sng buka ja cartoon kita dh bleh wat keja hahha

wan nurul hezrina said...

hahaha makin lama makin senget ke bantal..

btul nurulkn petrnah sekali FS..mmg awal2 pg pergi..klu msuk tghari dia dah fenat...nnt g FS bawak mainan n props byk2 bru cantik pic..mood anak2 mmg penting..nurul aritu yg tngkp pic shoot jer candid mmg cun pic..

ct rahani said...

comel! geram tgk.. pandai adik hakeem posing yer.. :)