About

Monday, October 8, 2012

.: beRsaNtai Di gOld Coast sePaNg :.

As salam..

ahaks... jangan tertipu dengan tajuk tu ye..
saje kasi gempak sket..
gold coast la sangat..ngee~

lalu sebelah jer..
bersantai di sipi2 gold coast tu jer..ekeke..

last2 weekend ke Bagan Lalang.. ^_^

agendanya cuma temankan si abang arif nak main pasir..
kekunun si mama boleh la main air sesama dengan adik akeem..

sekali... haih.. air tak pasang2x..surut jer..
taktau time bila dia pasang..
so, seawal 10am dah gerak ke sana..
around 11am sampai sana..

herm....... memang temankan si abang long arif main pasir je ler..
dah tu..pasir kering pulak.. huhuhu~
apapun best sebab berangin jer.......
sedap kena angin.. ^_^

eksen abang long tu, takmau pandang camera langsung..hu~

akeem dah boleh berstroller..lega sket..


kena acah baru nak sengeh~

sudah sampai.. abang long tu tak sabo2x tu..nak main pasir..

pasang khemah dulu~

ni la saat yang dinanti..tapi sayang..main pasir kat tepi2 ni jer.. air surut..pasir selut ada la..huu~

spek itam tak tinggai..hot kata dia..hee~


adik hanya mampu memandang di dalam stroller..huu~

tak puas hati..lalu bangun berdiri..uiii bahaya2x.. hee~

'tunggu la sampai masa, adik pulak take over mainan pasir abang tu..'...huu~ cian dier tak dapat join lagi..hee~

see.. gold coast nye kat ujung sinun... ooh ada group kerja amal..bersihkan tepian pantai.. bagus2x.. ^_^

makan time...ye dik.. ^_^

segan nak menegur... tapi ada tanda-tanda nak berkawan tu..hee~ kakak tu tak ajak dia join pun...huu~

3 of them.. my heroes... cayang semua..muaaah!

p/s nanti sambung tempek2x lagi..banyak pulak gambar nak abadikan sekali harung..hehe~

20 comments:

inazamri said...

syoknye picnic.dah lama family kami tak gi pantai camni.tggu along pmr nnt baru nk jln2.

MrS. F!zA said...

adik duk geram je tgk abg main pasir..sabar ye dik..hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Syoknye...tempat ni pun cantik..nampak tenang jer...

~~*Lady Salwa*~~ said...

comel 2 beradik ni pakai sedondon...

Si adik nanti dah besar sikit leh la join si abang...

Nad @ MamaZN said...

Berani die diri camtu dlm stroller! Geng ngan nayli la..asek nk diri je

Nens Collection said...

teripu ngn tajuk td..ekeke
hensem boy 2 2..pakai baju skali..syg adik die ye..hehe

syokkan leh g picnic bersama famili..;)

Sue said...

seronok kan sekali sekala bwk g pantai. ari tu kami pun pegi tp tak sempat nk main pasir. sbb masa tu ade invitation kat gold coast tu (dorg nk promote membership). nanti nak p lagi la...

eT said...

lama nk p bagan lalang.,..xsampai2...huhu...cam la jauh sgt :p

Cho Zila said...

ala nak picnic gini.. dulu kecik selalu gak mak ngan bapak bawakkan. sekarangni adaler sekali kot bawak anak picnic gini... syiok layan angin laut sambil makan2...

Imah Dinor said...

mmg best pemandangan kat situ...baru skali terjah situ...sementara nak tuggnu diner lepak2 tepi pantai mmg nyaman....tunggu aina besar sikit leh g lepak sana hu...bgaya sakan si ayip ye....

Mar Mansor said...

best2..
stroller sama la..ajejeje..

|| NaFiRaa || said...

amboiii.. segaknye abang long dengan spek itam~ x pandang org dah jalan yer..
si adik plak punye lah nak turun main sama.. comel~

eima said...

dah la tak pi bagan lalang ....syok nye

LYAfrina said...

ingtkan bersantai smpai ke australia... hehe...

comel 2 beradik ni..pakai sedondon je... abg long makin tembam nampak.. msti dia happy sbb ade adik kan..

Zura@Iwan said...

amboi....smart abg long pakai spec tu..hehe....

frust la nk men pasir...air surut......huhu

Fieza79 said...

Best nya tgk hakeem brsntai2 d pntai..gmba pn cun2..

Fieza dh lma tau tk santai2 cmni..bz aje huhu

nieda said...

Syokler arif..nmpk chuby arif tp comel

Izan Ishak said...

perasan yg abg arif makin bam2 skrg ni. syok eh pegi pantai main2 pasir... adik pun cam tak sabar aje nak ikut tuh~

wan nurul hezrina said...

syokkknyer.mak aii si abang kemain lagi dia berkacamata hitam,..adik plak mmh hensem kalu senyum...eiii geram dakunie!

Masya said...

abang long makin berisi sekarang suke tgk .. adik pun makin membesar bagaikan juara.. sedondon picnic.. cian abang main pasir kering.. hati²... nanti ade hama gatal badan..