About

Tuesday, October 2, 2012

.: aTTenD kenDuri kaHwiN :.

As salam..
cerita weekend minggu2x lalu..

ke 2 buah majlis kenduri kawen..
1 majlis rumah x-opismama , adiknya yang kawen.. tak sempat nak ambil gambar pun..huu~
tapi makanan nye best sesangat, banyak pulak ole2 dapat..
makan sampai kenyang... ^_^

then, ke lokasi majlis kenduri kawen kawan lama si abah..
kawan waktu belajar..
Selamat Pengantin Baru buatnya..

moga kekal bahgia sampai ke akhir hayat..Amin...
sempat snap2x.. lalala.. sekeping pun jadi la..hehe~

sedang elok sampai time diorang tengah bergambar sebelum makan beradab.. hee..ambil peluang bergambar !

taken by si abahnye~

mama dan anak ke-2 ^_^
lokasi terjahan sebelum balik ke rumah hari tu adalah.....

IKEA..ohho..best.. best layan mata..
parking penuh sbb dah petang jugak time tu..
so terpaksa parking kt Tesco, then menapak ke IKEA..huu~
tertulis kat situ parking free for 3 hours..

tapi time balik.. tak sampai 3 jam pun kena bayar juge..
agak2 dia tau kot tumpang parking dia, untuk ke IKEA..hehe~

apa yang dapat di IKEA?
hee.. ada la benda kecik2, comel2 je..
nak merembat banyak benda lain, si abah tak kasi..tunggu pindah la..
mana nak letak barang.. susah nak pindah nanti..
huu~ layankan jer..padahal pindahnya ntah tahun ke berapa..wuu.. =P

p/s dah terjah IKEA terasa2x nak ke sana lagi..hee~


11 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat pengantin baru buat pengantin...moga kekal bahagia hingga ke syurga...~



♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cuti skolah nnti lg meriah majlis kawen..
heheh

yup, kite kalo gi ikea rambang mata & rabak poket..
tp kureng syok sbb alya suke duk kat menan aje.. huhuuh

Nens Collection said...

sonok gak g kenduri skali skala kan..jamu mata tgk pengantin cantik..hehe

ikea!!!..ohhh skali je pergi..rasa2 bile nk pergi bwk lori terus..haha

Imah Dinor said...

mmg best ke ikea...dah lama x p...poket penuh lg best he...wah serius sumanya bgambo dgn pngantin...

Imah Dinor said...

mmg best ke ikea...dah lama x p...poket penuh lg best he...wah serius sumanya bgambo dgn pngantin...

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum..
kiranya ramai sangat tu kat ikea sampai full parking ha... :) ehehe.. tesco sana kalau park kene bayar? hmmmm tak sama ler ngan puchong or mana2 lain ek.. saya tak penah bayar tesco parking pun.. and tak tau pun tesco kena bayar parking.. ehehehe.. :) kat ikea mmg best jamu mata.. :)

LYAfrina said...

selamat pgantn baru ..smoga kekal hingga ke syurga.amin...

sukanyer gikea.. tmpt febret lya suatu ketika dulu..suka tgk brg2 utk deko2 kat situ..cantik2..

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

tesco kat opis kita mmg kena bayar melainkan kak ina beli barnag tesco RM5 ketas baru parking free, sbb parking tu ekslusif untuk pelnggan tesco je...

|| NaFiRaa || said...

sweetnye pengantin.. baju pon cantek~

Dilla Ady said...

sy lagi tak penah pegi IKEA pun..jakun sungguh rase..huhuhu

Izan Ishak said...

selamat pengantin baru buat mereka berdua...

izan ni pun blm pernah jejak ikea... huhu...