About

Wednesday, September 19, 2012

.: WW : tQ nuFFnang ! :.

As salam..

mengabadikan hasil berblog yang tak serius ni..
kali ke berapa ye..tak pasti..baru  kali ke-5 kot..
boleh la.. sambil-sambil berblog.. menulis diary sendiri disini..

dah selamat masuk akaun dah..hee~
p/s orang kadang bertanya kenapa menulis blog? best sangat ke?...
jwpnnya..
best kalau kita menulis dengan ikhlas dari hati, masing-masing ada tujuan dan niat tersendiri.. niat mama, cuma nak abadikan cerita dan kisah si anak2..disamping selingan kisah seharian si mama.. its like my diary lah... yes dulu, memang suka menulis diary, bila dah ada digital diary ni, lagi ligat la si mama, sebab boleh selitkan gambar..dari gambar banyak memori terimbas di ingatan..
risau kadang-kadang takut cara penulisan kita disalah tafsir seolah nak menunjuk2x
oooh tidak sama sekali..cuba sedaya upaya untuk menulis sebaik mungkin
Alhamdulillah setakad hari ni, hampir 4 tahun berblog belum ada terima komen negatif dari sesiapa  
(kawan mayalah..)
Insyaallah harap-harap berterusan

Happy Blogging ! ^_^


10 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cek kita tak sampai lagi,awal bulan Oct baru sampai kot...cam pernah dengar je soalan tu?

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

same goes to me..
ber- blog just like on9 diary kan..
kalo rajen, apdet..
kalo M.. pekasam.. hahahha

btw, tahniah bebeh..
kite dpt dh tp lom clear cheque lg ni.. heheh

Dilla Ady said...

dilla skali pun tak pernah cash out..camne nk cash out, ade 20 hinggit jek ha....abih tu updatenye setahun sekali la katakan..hahahah

eima said...

hmm tahniah kak ... syok la kan

Nens Collection said...

tahniah2..bestnyer,,nens pon duk tulis kisah famili jek..duit nuff pon x byk..dan x leh nk c/out lg..hehe..hope ade la rezeki kuarkan skali..hehe

|| NaFiRaa || said...

tahniah~ rezeki sampingan nih.. sape nak bagi kan~

Noli@Ibu Wafa said...

best la berblog..hihi..tlg jwb gak ;)

Imah Dinor said...

sama le kita...dulu suka tulis dairy kat buku jer...skrg blajar tulis kat dairy digital plak....leh buat kenangan d masa dpn.....mula2 ada gak komen negatif..tp skrg dah aman tiada komen negatif lg....

Masya said...

murah rezeki anak²... tahniah.. alhamdulillah...

kemma said...

sy cash out hujung bulan 6 smpi skung cek xnmpak pon..camne ye?