About

Tuesday, September 18, 2012

.: penutuP ceRita raya : "opeN offiCe" :.

As salam..

Selamat kembali bertugas setelah bercuti 3 hari ye kawan2x.. ^_^
mood happy .. haruslah..this week kerja 4 hari ja..lalala..haha.. =P

kongsi-kongsi penutup cerita raya..
last week, office buat openhouse, bukan saja untuk staff tapi jemput orang luar juga..
itu yg tajuk jadinya "Open Office"..
overall..best...meriah dan puas hati dapat makan sekenyang-kenyangnya..
bertapau2 lagi ha... ^_^

takmau bebel panjang..
tempek2 sebagai kenangan..(dah bersara nanti..bila2 la..bila tengok balik sure terkenang zaman bekerjaya..hu~)
selected piccas.. ada candid ada ready..
ramai sangat photoG hari tu, mama malas nak snap banyak ... mana yang rasa rajin jer..

yang pasti yang ada gambar mama je abadikan kat sini..
haruslah..tuan punya blog adalah saya kan.. hehe~

sebelum detik menginjak ke jam 12pm (OpenOffice bermula) .. snap2 di tempat sendiri..hee~ Me & my friend (jauh berbeza umur ni..tapi anak kami lahir selang 2 minggu je..hehe..

mana yang sempat berposing bersama~ rakan2 seperjuangan...cheewaaah..hehe~

lagi~ lalala...hehe~

antara menunya..ada banyak port menu makanan..ini port sate, lemang, rendang, nasi himpit, kuah kacang~

taktau dah round ke berapa dah ni..hehe~

nurul 1, nurul 2 & me..hehe~

tak sedar kena candid..huu~

kami ~ 1 malaysia.. hehe~

ABC pun ado...best2x..siap bungkus lagi lepas dah habis majlis..ngee~

selain menu yang disebutkan tadi, ada jugak..
asam laksa - soto, mee, meehon sup - cha kue tiew - kuih muih

candid lagi.. dah naik ke tempat asal dah..hee~ buat apa la kami tu..hehe~
sebelum balik hari tu..
sempat snap2 lagi..
rakan2 seperjuangan setingkat... lain2 jabatan.. ^_^

semuanya yang duduk depan kena 'tanduk'

cheeseeeeeeeeeeeeee...
lagi yang memeriahkan majlis adalah...
ada hadiah disediakan untuk mereka yang memakai pakaian tercantik dan kemas..
2 lelaki dan 2 perempuan.. sah2 lah bukan mama pemenangnya..hehe~

tapi best sebab masing-masing berkomitmen memakai cantik hari tu..
terasa bahang suasananya rayanya.. berwarna warni..^_^

ok, sampai sini je bebelan..

selamat bertugas !


14 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F said...

wah bestnya..
betul ambil gambar banyak2 nanti dah bertukar mesti terkenang balik

mama rifQy said...

meriah!! opis na br smalam buat opis house..kikiki..dh habis raya daaa

Imah Dinor said...

wah merihnya best gitu....hu...cuti bsalin xdpt join kwn2 g open house n g jamuan raya kat tmpt krj..

Ena said...

Meriahnya..

eima said...

besh kan ade majlis gini... sbb leh mkn byk2

~Siti Hajar~ said...

Wah! Meriahnyer raya...hehe

Ramainyer staff opis eina yer, skli bkumpul meriah la kan...

Nens Collection said...

tp..baju mamalina lawa sangat..berkenan!

Masya said...

meriah betul jamuan raya kat opis mama yer.... dan banyak gambar² mama kali hihihihi ....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Meriahnye..
menu pun meriah..siap ada ABC tu..bestnye.. ^^

|| NaFiRaa || said...

bestnye~ jeles sgt sebab ofis orang semua buat majlis hari raya.. huhu.. jeles~

wan nurul hezrina said...

habisss dah upacara makan dan makan=)nurulpun kat sini perbendaharaan wat penutup raya tahun nie arinie...dah bis raya..pasnie raya aji plak=)

Mamamya said...

seronoknya ada majlis makan2 :) lia masih dalam tempoh berpantang/kuarantin lagik.. :)

***suka sgt2 tgk gambar header blog ni...comel n geram tgk arif n hakeem

LYAfrina said...

kat ofis pon ade wak mkn2 last week. tp rse cam mls dh nk update citer tu..sbb lama sgt terperam..mood pon dah xde.. hehe

**eina mkin nmpk cantik & berseri la;-)

Dilla Ady said...

jelesnye tgk opis eina meriah camni..huhu

kt opis dilla ni jgn kate jamuan raya, jamuan ari jadi, jamuan bukak pose...sumenye jgn mimpi la...mmg tak penah!..huhu