About

Tuesday, September 25, 2012

.: keLas meManDu :.

As salam..

hehe..bukan si mama ye masuk kelas memandu...
si mama, dah 7 tahun melepasi saat tu..
ini kisahnya si adik Hakeem..

kelas memandu la sangat..hehe~

percubaan kali kedua meletakkan dia kat benda alah ni..
ohho..dia sememangnya excited.. ^_^

amboi adik... macam gaya dapat stereng betul jer.. happy bukan main bila muzik berkumandang dan benda alah ni mula bergerak ^_^


teruja !

hehe... tak boleh biasakan sangat kan..
nanti habis la kalau dia dah pandai meminta..hehe~

si abang dulu selamat.. sampai sekarang takmau jejak benda alah ni..hehe~

adik... adik....

p/s si adik kalau dapat duduk pegang stereng kereta betul, memang dia kemain suka.. habis semua dicuba.. 'on'kan wiper lah.. kasi 'signal' lah.. kasi 'hon' lah.. aduhai... agresif betuii budak kecik ni..  duduk tak diam pulak tu..pheew...

13 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sukanye dia...Arif samalah ngan Qis..sampai skrg ni takut naik menda alah ni..selamat mamanye.. :)

ch@ said...

comel sungguh dak ni. hakeem ni jns yg aktif rasanya. friendly. suka btl tgk, mcm dh besar bnr je.

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. untung lah si abang long tak suka naik mende alah nih..
kalo My Anis.. gi tesco jer dia siap2 standby duit syiling.. haih~ layankan ajer lah~

Nad @ MamaZN said...

geramnye..!!bambam!

Imah Dinor said...

ha..ha..hakeem ni ikut belah m,njang punya anak ni...anak m,jang suma lasak2 tau..mmg pantang letak kat benda alah tu...stering betul pun mmg depa suka sgt..pening ayah melayan suma anak2 mcm tu...harap dah besar jadi anak yg cool la pulak kn..ngeee...

Gieyana said...

seetnyer Hakeem..excitednyer dier dgn kelas memandunya..:-)

Masya said...

adik hakeem makin tembamlah... dah besar ni.. berisi...

::NureeN:: said...

bersemangatnyerr bwk keta yerr hakeem, lain benor ngan abg long dia yg takot cikit kan klau bab2 menan2 ni hehehe...
x sabau nk tgk emir besar :)

LYAfrina said...

hik..hik..arif takutnyer naik ni.. untungla adik.. x berebut dgn abg nk naik ni

Mamamya said...

hehehheeee....mmg nampak sungguh keterujaan hakeem bila dpt pegang stereng kete tuh... ehhh..abg long x nak naik mainan ni ker? alahai bagusnya abg...

anak2 lia dari kakak2 smpi le ke piras semua pantang jumpa mesti mama kene 'pau'... selalu klu nak bagi dia org puas main lia bawa anak2 pi giant sbb kt sana free jer.. main ler smpi jemu.. ;)

MrS. F!zA said...

darwisy tk pnh pon kita biasakan naik kalo gi mall..tkut dh start pstu asyik mtk je..hhaha

wan nurul hezrina said...

untung hakeem tak takotkn..sofia dia takutlh tak enjoy bwk dia.

Dilla Ady said...

tu la..same mcm acha...da besar2 ni pun mmg itu la yg ditujunye...tak dibagi, guling2 kt lantai..haishhhh