About

Friday, September 21, 2012

.: kaSut uLat yaNg kiuT :.

Salam Jumaat yang mulia..

Alhamdulillah bertemu lagi Jumaat..
esok dan lusa coti..lalala..apa program?..
herm...open house dah habis..so dok rumah jerlah kan..

Jumaat, kita singkatkan celoteh..
cuma nak abadikan kasut comel buat si comel-si comel mama..
tengah tak sabar jugak nak tengok si comel yang kecik tu berjalan sendiri..
dapatlah pakai kasut ni sedondon dengan si abang.. ^_^

see...

hikhik..kiutkan kasut ulat ni.. ^_^
meh tengok adik berposing pulak dengan kasut kiut tu..hee~

tengah cakap telefon dengan TOk Yam, Johor..hee~ macam pandai je adik cakap.. ngee~



Sekian... ^_^

Happy Weekend !

25 comments:

eima said...

slalu dah tgk budak pakai mmg comey ... hehe

Jue a.k.a Ibu 2F said...

comel sangat kasut ulat tue...
jue pun suka...
paha adik mcm ayam KFC...nyumnyumnyum

Mar Mansor said...

cute...tp cam takut lak nk pegang..huhu

Nens Collection said...

comel..kene dengan si pemakainyer..
tangan die alahai..bulat2 je jari jemari geramm!!

Ummu Ilham said...

comelnya kasut..:)

ch@ said...

ahaks... mmg sungguh cute. adli pakai kasut auni je. kasut auni smua ala-ala lelaki. hahaaa.

Imah Dinor said...

mmg kiut la kasut tu...model kasut tp bbaring je ye...

|| NaFiRaa || said...

kiutnye kasut ulat tu~ sesuai sgt ngan tuan dia yang kiut jugak tuh~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comel kasut tu...
sesuai jer kat kaki dia... :)

JaSSNaNi said...

jalan2 tengah hari.. nampak kasut ulat.. alololo comey nye.... tapi anak saya 5yrs dah pandai pilih kasut sendiri.. tak suka kasut camni.. :( kena tunggu baby kuar baru cari utk baby.. hua hua hua

sue zainun said...

comelnyer..mana beli?

nieda said...

comelnya kasut

@e_da said...

aloloooo mmg comel sgt!

Iela Fazielah said...

ala comelnyer... ina rajin blkan brg sedondon ek..hubby ila xsuka... tensi je ila

Masya said...

hahha.. macam² pesen kasut budak sekarangkan....

ieda said...

aah comel ..
adehhh nie yg rasa macam nak beranak kecik nie uhuhuh

Mumyshane Qeisha said...

comeynya kasut ulat tu..baby tu pun cute sgt :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comel la kasut ulat hakeem..
makcik nk beli utk kak alya gak la.. heheheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Eina..

Sori lambat plak lily bgtaukan..hehe..Photoshop hubby baru install..boleh jer lily buatkan...nnt eina email jer gambar kat lily ye..& Size header Eina...
tapi lily buat biasa2 jer..tangan tak kreatif ni..hehe.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lupa plak nk bg email lily...

wanrosmi@gmail.com

♥Cik Puan♥ said...

Jengah kak ina

NzA said...

akak pn suka belek2 kasut mcm tu kt giant ptg tadi...comel sgt2 + ringan...selesa kalau anak2 kecil pakai.

Dilla Ady said...

acha ade selipar ulat sebijik mcm ummi die..huhu

Lily@MamaZaraZareef said...

comel ada, geli2 sket pon ada tgk kasut ulat ni..ekekekeke..apepon, hakeem jugakkkk maintain cute!! =D

wan nurul hezrina said...

comenyer..klu warna ijau lg mcm ulat..huhu.cumil