About

Tuesday, September 4, 2012

.: FM laGi.... sukeee... :.

salam syawal..

mengabadikan pemberian kawan-kawan dan kakak... FM
menambah koleksi sedia ada..sukeee...sangat !

tapi, pic bawah ni, adalah agakkkkkkk lama...dok peram je, tak publish2..huu~
so hari ni, publish cepat2x..hee..

Pangkor (dari kakak), Terengganu (dari Leily, ada join GA simplenya), Port Dickson ( dari diri sendiri)
kat bawah ni, koleksi terbaru..tapi snap pun agak lama jugak ni..hee~

dan bestnyer, tertempek kat tempat yang baru juge..hee~
alhamdulillah, tertunai salah satu wishlist tahun ni.. ^_^

Sarawak (dari member ofis yang pergi Honeymoon sana..hee), Indonesia (dari member ofis juge), Tioman (dari SIL a.k.a Mak Ucu bebudak ni)
itu yang bestnye..

yang tak bestnya..
sehari sebelum di transfer ke lokasi baru FM-FM semua ni..
si abang long arif, dah tanggalkan beberapa FM ni, dia buat main (time tu peti ais 1 pintu, rendah la sket)

time mama alihkan ke semua FM ke 'lokasi' baru (2 pintu dah..lalala..lebih tinggi)..
baru mama perasan sebahagiannya dah hilang..
ntah mana dicampaknya si abang long tu..huu~ sedey...
mama redha' jerlah..huu~

sekarang nak kena kumpul balik semula la..kasi banyak2 lagi..huu~

ada sesapa nak kasi FM free? =P


10 comments:

LYAfrina said...

lya pon sjk jd blogger ni..dh bykkumpul fm..last2 dh jd hobi lak.. sama la eina...fm lya pon byk y ghaib sbb ade tangan2 kecik y merayap..hehe

ina..email add kat lya ye.. insyallah..nnti lya nk pos gak fm utk eina

lya_afrina@yahoo.com

Nad @ MamaZN said...

wa...peti ais baru! ^_^

Fieza79 said...

fieza punya fm makin susut...firas punya keje la ni..smbil dok dlm walker smbil di tarik satu2 fm yg melekat kt fridge..pastu habis jatuh berterabur pecah segala magnet kt blkng tu huu..!

eB said...

wahhhh sgt2 best...
paling best FM baru n fridge baru...
i lioke...
tp kaminyer walopn 2 pintu, yg dok bhgian bwh sumer dh hancur... lebusss.. huwaaaaaaaaaaaaaaaa

Salina@IbuAqil said...

Banyaknya koleksi dia.. ;D
Yg FM PD tu cantik le mama..

Imah Dinor said...

suke jugak...sama la makin susut xtau bila masa budak2 ni buat main ngeee...

eMMe said...

Salam Aidilfitri

Me byk dpt FM2..tapi.. selalu tak ingat nak lekat kat fridge, hehehe.. bile tgk friedge org lain penuh je.. rase jeles la pulak, hahaha...

|| NaFiRaa || said...

waahhh.. banyak dah koleksi dia.. bestnye~ zura pon dh lama tak tambah koleksi nih..hehehe

Dilla Ady said...

dilla punye pun secoet jek..ntah bile nk penuh ntah..huhu

maslin said...

Cantik2 fm akak... mas pun br berjinak2 nak kumpul fm... Wat ms ne br der 10 jer... hehe