About

Wednesday, August 8, 2012

.: WW : maNdi Luar Rumah..santaI :.

As salam..
just sebagai kenangan tuk si abang long.. ^_^




`si adik cuma mampu memandang, cannot join ma..huu~

apa pesen tangan si abang long..ihiks =P

Sekian`

9 comments:

eima said...

kat kg ke ni ..slalunye belah kedai byk paip gitu

eB said...

np adeq cannot join? x aciiiiiiiii. hik3

ieda said...

ahahah memang cute
seronok tuuuu
kalau dpt mandikan anak2 ngan air dari perigi lagi best dikk !
teringat zaman akk kecik2 selalu mandi air perigi ;)

MRS. K said...

bestkan dok kampung?

|| NaFiRaa || said...

Anak zura pon sgt kalo dapat mandi kat luar rumah.. sonok main air.. lagi2 kalo kat rumah nenek dia.. ade geng..:)

mummy_ayu said...

wah..rumah baru la..comel..cat rumah baru sbb nak aray yer..he he he..

ops..abang ong..mandi manda kat luar rumah...adik..hanya mampu melihat..tunggu besar sikit leh join yer..

~Siti Hajar~ said...

Hik hik hik...

sama la kita eina, klu blk kg gitu la, anak2 sy suka mandi air telaga kat laman rmh, sejuk je..hehe

Izan Ishak said...

syoknya abg long mandi kat luar rumah tu... ahahaha... gaya yg last tu kelakar je!

Iela Fazielah said...

teringat kenangan kat kmpg mcm ni dulu...