About

Wednesday, August 1, 2012

.: WW : caT LoveR :.

As salam..

Hari tanpa kata..eloklah..bulan-bulan puasa ni kan..hehe..

piccas taken on last weekend..cuti2 balik kampung @Johor

adik sayang dan suka kucing ^_^










p/s herm..kepala Hakeem bulat je kan.. belum cerita pasal detik kelahiran Hakeem, kalau ikutkan elok je Hakeem lahir dulu, kepalanya agak benjol yang ketara..then, siap di maklumkan oleh Doktor, akan keadaan dia tu, mungkin supaya mama tak risau, katanya kepala baby Insyaallah akan kembali normal sedikit masa lagi.. tiba2 terkenang detik kelahiran yang menjadi 'sejarah yang tidak mungkin hilang dari ingatan'..

12 comments:

eima said...

kena vacuum ke hakeem ni ???

anak2 eima pun suka kucen tp tak dibenarkan la ... sbb takut diorg sakit .....

amy said...

salam has...comelnye akeem :)...bulat hehe rasenye lagi bulat kot dari abg haidar dia ;0...

kak tini (umialya) said...

ok ke main kucing tu, tak alergic ngan bulu?

~Siti Hajar~ said...

Serius comel sgh Hakeem ni...gewammmm weh!

Hakeem kn vacum ke eina, cam sy dulu Danial kn vacum, lonjong je kepala tp lps beberapa bln back to normal la...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la macam Faris ngan Izzati... Kalau jumpa kucing bukan main lagi... Kita lak yang jadi risau, takut kena cakar ke apa... hehe

*makin bambam si Hakeem ni... tomei!!!

Nad @ MamaZN said...

ya Allah, hakeem dah bambam!
makin hensem!
bleh cop wat nantu ni, haha!
nayli takut kucen =p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

leh geng ngan kak alya.. =)
she's cat lovers too!

|| NaFiRaa || said...

olololo.. sama comel jek hakeem ngan cat tuh.. geram nye tengok pipi hakeem tuh.. rasa nak teom2 jek~

Ena said...

BAM BAM NYE HAKEEM..

cer citer cer citer..

Fieza79 said...

tp hakeem comel! geram tgk..dah bsr ni nmpk lain dh rupa...badan menten bambam..dh bpe kg ni eina...

Ummu Ilham said...

comelnya baby dgn kucing tu...:)

wan nurul hezrina said...

eiiiiii geram taw nengok si hakeemnie..kena vakumker hakeem atau forceps?aah memulajer mcm lonjong pastuh ok...eii mmg cumil hakeem putih!!