About

Monday, August 13, 2012

.: raGam aNak2 meMbesaR :.

As salam..

seperti tajuk itu..
ragam si anak2 membesar..
setiap peringkat ada maca-macam ragamnya..

anak di usia 3 tahun ++  kini....
layan main game adalah no.1....

PC tablet mama, jadi hak mutlak dia..main game la apa lagi..huu~

game favourite Angry Bird..herm....
Layan ragam si adik pulak..
di usia 7 bulan ++..
anak seusia ini suka..
explore...

salah satunya...ini...

aiyak.... mama sibuk lipat kain..adik pun nak jugak sibukkan diri..hehe..comel =P

si abang tertarik..nak join juge... ^_^.. tak muat la abang.. abang dah besoo ... =P
sekejap je abang join..
lepas tu, back to aktiviti dia.. herm..
anak.... anak....


semuanya menghiburkan hati..
tapi sesekali...memanaskan hati... ada je peel si abang sekarang..
alahai... sogan rasa kt jiran-jiran sebelah..
kerap sangat mama berubah jadi tarzan sekarang..ngee~ =P

p/s bulan puasa patutnya lebih sabar..tapi itulah..kian menipis pulak, bila mengadap peel anak yang sorang ni.. hee~ saboo..saboo...

13 comments:

eima said...

alisha pun suak main dlm bakul gak .... pastu terkekek2 gelak..mende yg besh pun tatau

Nad @ MamaZN said...

hahaha! kite sama jek kak..jadik tarzan =p

Zue AnnaLeeya said...

eina dah ikut jejak akak jd tarzan jadian yer.... hahahaha....

bdk2 skrg gitulah eina....
airel pon sama, asyik main game jerk...

Lelaki Ini said...

hahaha
cute sgt2 cara dia explore!

|| NaFiRaa || said...

zura pon selalu jugak jadik tarzan kat rumah.. hehehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Hehe... memang camtu la ragam anak2 nak mebesar kan...

betul tu, kadang2 buat kita geli hati & terhibur... kadang2 buat kita berangin je...

**akak, sal ni dah memang jadi tarzan dah tiap2 hari... penat jugak dok bertempik dengan si Faris tu yang makin banyak karenah...

Mar Mansor said...

tembam ye si kecik tu..

~Siti Hajar~ said...

Sabar jelah eina, sy ni jiran2 sampai dah tau, hr2 jd tarzan...hikhikhik

Amboi abg long main games je yer..

::NureeN:: said...

sama la kita kan... ellesya game & layan lagu kat tabs, emir dh mula nk meniarap..
suara tarzan tue dh sinonim jek hehhe...
abg long nk gak mama dia layan mcm layan adik kan.. :)

ieedaz @ mama_isha said...

Suke part yg masuk dlm bakul tu hehhe :-)

Nur Hawa Mohd Zin said...

Ya Allah..dah kenapa sampai masuk dalam bakul...hehe...bila tgk mmg lucu kan kak

LYAfrina said...

mmg usia abg long ni..kalo dah ada mende2 it gini..inilah y mjadi minatnyer.. sama cam asya la..kalo dpt ke dia..duk hadap sorang2...

Ena said...

heheh..

comel je dak adik masuk bakul..
ena dah lama jd tarzan eina.. segan memg segan tp tu la memg dah tak tertahan2 dah.. kesabaran senipis kulit bawang.. huhu