About

Monday, August 13, 2012

.: KaD raYa peRtaMa saYa yaNg coMeL :.

Salam Ramadhan..
dah kian sampai ke penghujung.. Alhamdulillah..
tapi aura nak raya belum sampai2 lagi ke mama..
herm...

tahun ni serba sederhana..
baju raya mana yang ada depan mata jer..
tak beria-ia mencari..

janji untuk anak2 ada kan.. ^_^
Apapun Alhamdulillah syukur.. ada dari tak ada kan...

weeeii melencong pulak..
cerita asal..pasal kad raya nan comel yang mama terima ni..
sangat kreatif si empunya pengirim ni..
mama suka....... ^_^
see...


Comel kan?... halus hasil kerja tangannya..
dah macam gaya professional dah... suka sangat2x..
thanks to......
Ch@ !

sangat2 hargai..
nak balas balik kad raya tak beli2 ..hee~
dah lama bersara bab2 kiriman kad raya ni..alahai..

apapun...raya nanti jemput datang rumah ye ch@ n family .. ^_^
walaupun..k.eina tak buat open house ini tahun...hehe~

p/s tahun ni first day raya kat kedah... harap2 dipermudahkan perjalanan balik ke kampung nanti... ^_^

8 comments:

@e_da said...

cute kan.. sy pun dpt juga...:)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tu la kan, sama la... dah bersara bab2 kad raya nih... zaman sekolah dulu memang meriah... rindunya zaman tu...

**memang rasa tak sabar je nak balik kampung nih... Mudah2an perjalanan selamat serta dipermudahkan....

eima said...

kak ina aku jugak tak berup lagi entry utk ch@ ni

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel sangat..kita pun dapat seronok...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Eina..lama tak jalan2 sini..

Betul tu Eina..yang penting keperluan anak2 dulu..

Cantik kad raya tu..

Salam Aidilfitri Eina..^^

mummy_ayu said...

cantiknya kad raya tu..kreatif.Ayu ..satu pun tak dapat..banyak boss punya jer..

Nur Hawa Mohd Zin said...

waaa...menarik tu kak

mamaRIFQY said...

sangat comey! dan sangat kreatif!!