About

Monday, July 23, 2012

.: WareHouse SaLe : AnakKu :.

As salam..

Cerita last2 weekend~
Agenda : Jalan2 habiskan duit @warehouse sale.. hehe~

Ke 2 lokasi sebenarnya..
1st warehouse sale @ Sunway tu.. 2hari pergi berturut2..hee~
2nd babykiko warehouse sale @Puchong..
huu~ keciwa pergi sale babykiko tu.... indah khabar dari rupa.. takmo g lagi lepas2 ni.. :(

Nak cerita lebih2, takde benda pun..
cuma boleh cakap.. Warehouse sale @Sunway tu ok jugak la..ada brand Anakku, Disney dll..

tapi tak boleh lawan Pureen sale kan..
lagi berbaloi2 kalau ke sana..
tapi malas nak pergi, sebab dah merasa situasinya macamana, sesak !
tapi kalau untuk beli barangan nak sambut baby baru ok la.. berbaloi kalau bersesak2 pun..

Warehouse sale @Sunway tu..pada mama ok la jugak sebab banyak jugak choice..
murah..murah la jugak..
then, suasanannya tak sesak sangat..yelah lama jugak salenya, lebih seminggu kot..
mama pergi 2hari terakhir berturut2..hee~
best jugak.. beli baju2 tuk adik akeem adala..abang takde saiz..
then, barangan mandian n bedak2..n baju si abahnye pun ada..

snap2 sikit..time dah nak balik..^_^



snap suka2 si abang dalam kereta...suka sangat main camera skrg..hu~



p/s time bulan puasa ni, malas rasa nak jalan2..huu~ tapi baju raya belum complete ni..herm...

16 comments:

~aSHa~ said...

tambam nye kaki adik..ehehe geram auntie tgk...


lama tak gi sale2 ni...

eB said...

kalo ader sale g2 lg ina war-warkan eh? :)
tapi kalo indah khabar dari roper hu3...
yg penting muker hepi pas shopping tuh :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ingat nak pergi la jugak hari tu...
Tapi cam malas lak nak pegi bulan puasa... hehe
Sudahnya memang tak pergi pun... hehe

MaMa CyDa said...

kot mama pun dgr ader sale brgn beby, mmg akan pegi serbu jugak...sanggup bersesak huhuhu

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

pureen sale memang berbaloi...
cik jue dah berhabis disana...time cik jue pi tue takdelah ramai sangat orang ...oklah

eima said...

mls dah nk pegi warehouse sale ni ... sbb org ramai sgt ... huhu lagi pun bj byk longgok2 payah nk cari ...tp yg syok nye harga murah ...hmmmmm

mama rifQy said...

mmg la kan? bulan pose,malas nak g jalan2..hehehe...baju raya iqy ngn na dh lengkap..baba je xlengkap..kiki

Imah Dinor said...

mmg best klu g jualan gudang kn...tp kena beringat takut tlebih belanja ngeee....

eim said...

bestnye shopping .. iem tak g membeli apa2 lg mood lom dtg hehe .. salam ramadhan eina ..

nieda said...

Niat dihati mmg teringin nknpergi warehouse sales tp nk jln lama2dh x berapa nk larat..betul eina, warehouse sales kiko sgt2 mendukacitakan. Pernah pergi 2thn kepas

Nad @ MamaZN said...

kami beli kat gm jek, huhu!
dah settle dah
tinggal nak cari sampin ngan songkok zakwan jek
owh ya! papazakwan punye belum lagi!! =p

~Siti Hajar~ said...

Brg2 baby mmg giler klu memborong kan, semua comel2 belaka..tp kite da xde bb tecit...huhu

Amboi Abg Long nk jd paparazi ke? snap sana sini, bakal blogger jgk nih..hehe

|| NaFiRaa || said...

warehouse sale kat mana nih??? zura pernah gi WS kat bukit kemuning.. best jugak tempat dia.. harga pon boleh tahan murah..

ieedaz @ mama_isha said...

Takpernah pun merasa gi warehouse sale ni, mcm best jek, teringin plk nk gi :-)

ch@ said...

comelnya kasut hakeem. eh, alang2 dah keluar tu, belila baju raya skali. akak ni. peha hakeem dah rupa drumstick kfc tu.

wan nurul hezrina said...

tulah bulan ramadhan mcm letihkan kalau jalan.nurul baju pagi raya sedondon semua dah siap cumanya baju raya anak2 jer belum beli