About

Monday, July 9, 2012

.: poSiNg paGi : aDik aBanG :.

As salam..

Kian kurang kesempatan untuk membebel panjang..
(oooh sebelum tu, nak bagitau ye..n3 mama semuanya autopublish sejak dari dulu lagi..)
time draft n3 adalah di hari minggu, memalam bila anak2 dah tidur semuanya..
hari minggu (time tengah buat draft n3 ni..) mama ada misi lain untuk disettlekan..
potong kain !
nak buat baju raya..lalala.. =P

so, kena hadkan bebelan..
kena cepat2 draft, publish setting ikut masa yang sesuai, stok seminggu =P

upss...terbebel panjang pulak..hee~

layan je, snap2 pepagi hari adik & abang..

nak aje bila disuruh .."dok situ, dekat dengan adik, mama nak ambik gambar ni.." =P

posing kat ruang tamu jer..

oooh itu, tikar baru tu, sejak adik dah boleh mengengsot, kena beralas tikar..takut teeeersalah landing kepala si adik tu..hehe..

tikar baru beli kt Nilai 3..RM30 jer.. murah kan..^_^

adik dan abang..muka dah iras2 dah ni..cuma adik lagi booolat ! hee~

Sekian, terima kasih sudi membaca ^_^



16 comments:

mummy_ayu said...

alahai..sweet nya dua beradik nie posing2..be good boy key...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Pandai adik tgk kamera..comel..
sama muka dua beradik ni..^^

amy said...

wah...dah makin bolat si adiknya tu hehe tp takpa comeyyyyy ;0...

eMMe said...

aa'ah..adik comel la... alaa.. baby2 mesti comel kan.. bile dah besar.. maybe susut berat badannye skit.. ape pun janji sihat..

fieda said...

amboi..comel2 nyer..pandai si kecik tu posing..

fieda said...

amboi..comel2 nyer..pandai si kecik tu posing..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel aksi dua beradik nie...
sekali pandang adik lagi bambam dari abang

eima said...

dedua comey ... adek comey ngan bolat ...kiki

ADEEYA said...

Hehehe tikar baruu :)) hakeem macam sekejap je dah besar :O

~Siti Hajar~ said...

waaaa anak tona main bebear...hehe...cute!

Btl la eina muka hakeem da iras2 abg long, btl la kata org muka anak2 ni akan berubah dr masa ke semasa, kecik2 xtau lg ikut sapa (eh! btl ke?)...

ieedaz @ mama_isha said...

pandai jahit baju yer..best tu leh jahit baju sendiri kan..mood raye dh on ler tu! :)

|| NaFiRaa || said...

geramnye tengok si adik posing.. bulat mata pandang kamera.. kecik2 dah pandai yer..

Nad @ MamaZN said...

bulu mata abang lagi lentixx =p

Sue said...

comellnyeeeeee si adik!!!!

Izan Ishak said...

bagusnya... pagi2 dah nak posing ye adik ngan abg ni. sweet aje dua beradik ni.

ct rahani said...

yelah kak dh nampak seiras dah diorang.. dua2 comel + encem sgt!