About

Thursday, July 5, 2012

.: kaMi ke PD laGi :.

As salam..
cerita sudah agak lama..
terperam jer.. kasi tempek jerlah piccas2 yang ada.. ^_^
ke Port Dickson tanpa di rancang awal..

kebetulan ada anak saudara sepupu di rumah..
di tambah dengan ada mak ucu nye..
so, weekend tiba.. taktau nak ke mana.. jom terjah Port Dickson..
dulu pergi tak puas, sbb pergi tempat lain, then singgah sana sekejap saja..

so, kali ni..kasi can lepak lama2 sket..lalala.. ^_^
tapi si mama tak main air pun, jaga peneman hakeem jer..cuaca panas lah~

aduuuh..macam mak2 anak dah ramai jer..ngee~ pakai baju ni saya nampak tua.. =P.. eh eh mmg dah tua sket pun..ngee~

kiri .. mak ucunye .. kanan kak long nazirah..mamanye anak sedara sepupu ^_^

seronok...cuaca baik hari tu..

as usual, sewa khemah tepi pantai ni..kali ni rm30 pulak..herm musykil..baru2 ni je mai sini sewa cuma rm25..herm..

abang long tak sabar nak main pasir tu... tu jelah kerjanya..hu~

dari kejauhan... ^_^

aktiviti bermula..lalalala...

adik.. ni jerlah aktivitinya... mau bawak ke air, cuaca sangat panas.. lepak bawah khemah jer..huu~

meniarap~

main bebear~

seronok arif ada orang melayan..
p/s to be continue.. piccas banyak pulak..huu~


10 comments:

eima said...

wahhh rasanye baru lagi balik dr PD ..lama sudah tak pi belah pantai2 ni ..sejak beranak kecik ...hrrmmm tringin jugak

Nad @ MamaZN said...

syoknye...!
puas la arif main pasir tu, hihi
yg lain2 tu dok tgk je ke?
air laut tu tak memanggil2?
hihihih
ok2, tggu next entry, hihi

nieda said...

arif dh tentu seronok dpt main pasir..x lama lagi pasti hakem akan ikut jejak langkah abg long nyer

Bionic women said...

wahhhh bestnya..
nnti adik besar skit dapat ler abang arif geng main pasir

Gieyana said...

xpernah smpai PDlg..tak teringin nk p psl mmg dh duduk kt pulau yg dikelilingi air laut..

Tgk uols meriah sgt..Hakeem mcm enjoy sgt2..:-)

Hanis Azla said...

seronoknya.. skrg ada sewa khemah mcm tu yer.. lama benar tak ke sana..

ct rahani said...

x penah smpai PD lg.. bila la nk ke sana nih.. sy pun suker klu ke pantai..

comel hakeem.. geram tgk badan dia masa meniarap tuh.. boolat ebtul.. :)

|| NaFiRaa || said...

cuaca skrg memang panas.. sebab tuh lah zura malas nk beriadah.. ke taman permainan pon tunggu betol2 redup baru kuar.. pastu mulalah anak2 tak puas main..hehehe

Ena said...

wahhhhhhh..

kami tumpang happy je la kan..

ch@ said...

eee pandai betul hakeem posing. geram sungguh tgk dia. abg long sonot la ye dpt main pasir.