About

Sunday, July 15, 2012

.: aPa ceR ? :.

As salam..

apa ke halnye tajuk cenggitu kan..hehe~

tajuk penuhnya.. Apa cerita pagi minggu ni?..hehe~
mama? buat masa ni, just lepaking di rumah, uruskan hal2 berkaitan rumahtangga..
semalam dah seharian berjalan2 cari pasal, habiskan duit =P
hari ni?..herm... ada ura2 mau keluar berjalan lagi..
haih.. =P

en abahnye kerja lagi..belum balik..
belum tentu lagi, dia balik mau ajak jalan ni..huhu~

so, anggap je hari ni sesi menguruskan hal rumahtangga..
basuh kain, lipat kain, susun baju, masak nasi.. settle semua, tunggu nak masak lauk je jap lagi..

menjengok blog kejap, dan ubah2 apa yang patut..
see...mama memang suka tukar2 background..hehe~

template cantik2 yang ditempah khas sebelum ni..
lupa pulak nak simpan backup..
bila dah tukar template biasa ni, nak ke template lawa2 dulu
cannot sudaaah..huu~ redha'
salah sendiri..

ok, just to say 'selamat berhujung minggu'..

jumpa lagi esok2x.. ^_^

8 comments:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alahai sayangnya kak ina tak simpan backup...
takpelah buat templete sendiri pun cantik gak....
selamat lepak2 kat umah...

amy said...

selamat hari minggu has...
duduk rumah lagi best kan has hehe..
wah sakan jalan ek?:)

Nad @ MamaZN said...

saya tak reti la nak tukar2 template
ni huhu!

hepi wiken!
smlm soping mana?
heheeh

Lady Rina said...

sy pon tgh tggu suami balik..nk ajak g shopping..hihihi..selamat bhujung mggu jgk...:)

nn lylyn said...

kena blaja2 kak ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat berhujung Minggu Eina...
Hari ni tak kemana2..hubby keja...^^

mummY daniSha said...

yg baru pun cantek jugak heee

mama rifQy said...

samEee!!! na pon suke godek2